transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-11-2011

Forintul unguresc continua sa se deprecieze - editorial Tradeville

Forintul unguresc continua sa se deprecieze - editorial Tradeville Ipoteza centrala cu care lucrez de la sfarsitul lunii trecute se refera la iminenta unei extinderi sistemice a crizei zonei euro via o majorare notabila a ecartului dintre dobanzile suverane italiene si in particular ale celor franceze in raport cu dobanzile suverane germane. Ca proxy-uri pentru aceasta ipoteza centrala am ales sa urmaresc in paralel posibilitatea unui declin al forintului unguresc si al dolarului australian in fata dolarului american. Vreau sa completez acum cele doua fronturi urmarind un declin al lirei turcesti, rupiei indoneziene si realului brazilian de asemenea in raport cu moneda americana.

Ungaria ramane vulnerabila prelungirii crizei zonei euro atat pe filiere comerciale cat si financiare-bancare. Dar abordarile neconventionale ale cabinetului Orban, in particular atitudinea ostila fata de bancile locale si absenta unui acord preventiv cu Fondul Monetar International (fata de care atitudinea oficialilor guvernamentali de la Budapesta este la fel de ostila – vedeti de exemplu declaratiile facute luni in parlament de ministrul economiei Gyorgy Matolcsy), reprezinta vulnerabilitati la fel de importante. La sfarsitul saptamanii trecute, Fitch Ratings si Standard & Poor’s au coborat perspectiva de credit a Ungariei la „negativa” si riscul unei retrogradari a ratingului suveran la niveluri sub-„investment grade” se amplifica.

In ceea ce priveste ipoteza unui declin al dolarului australian in fata dolarului american, premisele se refera la riscuri sistemice globale derivand dintr-o escaladare periculoasa a crizei zonei euro care ameninta acum chiar centrul blocului, dar si la relaxari monetare ad-hoc intr-o serie larga de economii emergente (inclusiv in Australia). Aceste relaxari monetare pot fi privite in mod benign, drept incercari de a preveni materializarea unor socuri exogene asupra fundamentelor economiilor emergente. Dar aceleasi relaxari monetare compromit acum atractivitatea speculatiilor carry-trade enorme construite post-Lehman Brothers intr-un moment in care oricum capitalurile fug dinspre periferiile riscurilor globale inapoi catre cele mai importante centre de lichiditate.


Voi nota maine o serie de idei care privesc lira turceasca, rupia indoneziana si realul brazilian.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A
.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii. Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte.

SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor. Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Candy
Your articles are for when it absolutely, piostively, needs to be understood overnight.
Chianna
I canont tell a lie, that really helped.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar