transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2013

KIWI Finance - crestere cu 125% a numarului de clienti in primele 7 luni din 2013

KIWI Finance - crestere cu 125% a numarului de clienti in primele 7 luni din 2013

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, a înregistrat o creştere de 125% a numărului de clienți în primele 7 luni din anul 2013 față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pe fondul creșterii semnificative a numarului de clienți, volumul creditelor intermediate a crescut cu 50%, la 31 milioane euro. Din acestea, 68% au fost credite cu garanţii imobiliare şi 32% credite de nevoi personale. Cifra de afaceri a crescut cu 50%, depăşind 3 milioane lei.

„În primele 7 luni am înregistrat o creștere de 125% a numărului de clienți care au accesat un credit prin KIWI Finance, ceea ce înseamnă aproape 30 de clienți zilnic. Nevoia de informaţii coerente şi consistente, comparaţii ale produselor de creditare, predictibilitate pentru timpii de răspuns şi aprobarea unei aplicaţii de credit şi nu în ultimul rând calitatea serviciilor, sunt doar câteva dintre aşteptările clienţilor în accesarea unui credit. Consultanţa financiară începe să devină o necesitate şi rezultatele noastre demonstrează plus valoarea serviciilor KIWI Finance”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

În ceea ce priveşte valuta de împrumut, 95% dintre clienţii care au accesat credite garantate cu ipotecă in 2013 au preferat euro ca monedă de împrumut, în timp ce toți clienţii creditelor de nevoi personale au solicitat împrumuturile în moneda naţională.

„Pentru 2013 avem trei direcţii strategice: creşterea performanţei atât a forţei proprii de vânzări cât şi a reţelei de francize KIWI Finance, consolidarea parteneriatelor şi produse strategice cu băncile partenere şi extinderea canalelor de distribuţie.

Începută în 2011, implementarea de produse customizate pe segmente bine definite de clienţi a arătat o soluţie câştigătoare pentru poziţionarea cât mai aproape de clienţi, pornind de la profilul şi nevoile lor. Principalele obiective anul acesta sunt atingerea unui volum de 60 milioane euro și trecerea pe profit.” anunţă Anca Bidian.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
rZgN8I I loved your blog.Much thanks again. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar