transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2013

Noble Securities incheie colaborarea cu Victor Safta si anunta o noua etapa de dezvoltare

Noble Securities incheie colaborarea cu Victor Safta si anunta o noua etapa de dezvoltare

Sucursala din România a casei de brokeraj Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding, este în proces de tranzitie către un nou management: colaborarea cu Victor Safta, care a ocupat functia de director general, încetează, iar noua conducere a sucursalei va fi anuntată în curând.

"În România ne îndreptăm către etapa următoare de dezvoltare, am trecut de perioada aferentă lansării noastre pe piata locală. Victor Safta a asigurat managementul sucursalei de la deschiderea acesteia în vara anului trecut si până în prezent si îi multumim pentru sprijinul dat în vederea unui start bun. Noul management va avea sarcina de a realiza dezvoltarea noastră mai departe, către pozitia de lider de piată, conform obiectivelor pe termen lung anuntate la intrarea pe piata din România", a arătat Omar Arnaout, Director al Departamentului Sucursalelor Noble Securities din Străinate.

"Suntem în discutii avansate cu câtiva manageri din domeniul financiar- bancar, eu voi fi în România în următoarele săptămâni; procesul de selectie nu este simplu: vrem să alegem persoana cea mai potrivită să asigure echilibrul între cultura noastră organizatională, specificul pietei românesti si noua noastră etapă de dezvoltare, astfel încât să atingem obiectivele sucursalei din România", a precizat Omar Arnaout.

Casa de brokeraj Noble Securities face parte din grupul financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding si a intrat pe piata locală la mijlocul anului trecut. Grupul detine bănci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investitii, companii de consultantă financiară si imobiliară, firme de leasing, asigurări, precum si alte companii în domeniul financiar, situate în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si România.

In 2012, grupul financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding a făcut primul pas în România, deschizând sucursala locală a firmei de brokeraj Noble Securities.


Getin Noble Bank Group of Companies detine bănci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investitii, companii de consultantă financiară si imobiliară, leasing si asigurări.


La rândul său, Getin Holding detine bănci, companii de leasing si asigurări, precum si alte companii în domeniul financiar în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si România. În 2011, Getin Noble Bank a realizat un profit net de 230 milioane EUR, iar Getin Holding a obtinut un profit net de 250 milioane EUR. Getin Noble Bank Group of Companies si Getin Holding sunt grupuri de origine poloneză, “înrudite” ca business si actionariat majoritar. Actionarul majoritar al celor două grupuri este omul de afaceri Leszek Czarnecki, Doctor în stiinte Economice.

Casa de Brokeraj Noble Securities este reglementată si autorizată de organismul de profil din Polonia, iar filiala din România va opera inclusiv sub supravegherea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Tranzactiile se realizează prin intermediul platformei Noble Markets, care oferă peste 200 de instrumente financiare: perechi valutare, actiuni, indici bursieri si mărfuri. Prin platforma Noble Markets se realizează tranzactii în marjă (maxim 1:100); astfel, se pot realiza tranzactii cu o valoare mai mare decât suma alocată. Atunci când se tranzactionează în marjă, se utilizează efectul de levier, care amplifică atât câstigurile, cât si pierderile potentiale: o marjă de 1% (1:100) permite realizarea unei tranzactii de 1.000 EUR blocând în contul de tranzactionare doar 10 EUR (1000 EUR*1%).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar