transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-06-2013

Profit din fotbal - pariuri sportive, dar si investitii in actiunile cluburilor

Profit din fotbal - pariuri sportive, dar si investitii in actiunile cluburilor

Economica si fotbalul pot fi de multe ori foarte bine legate. Nu intamplator poate, doua echipe din cea mai puternica tara din Europa au ajuns sa joace finala UEFA Champions League din acest sezon - 2013. Germania este, din punct de vedere economic, liderul Uniunii Europene, influentand in mod direct toate deciziile importante de pe continent.

Borussia Dortmund, una dintre finaliste, a pierdut in cele din urma cu 1 la 2 in fata celor de la Bayern Munchen. Totusi, Borussia Dortmund a atras atentia prin evolutia sa foarte buna, inclusiv pe piata financiara. La Bursa din Frankfurt, compania care detine Borussia Dortmund a ajuns sa aiba o valoare de 200 de milioane de euro, in urma unei cresteri de aproape 50% a actiunilor, in ultimul an.

Clubul Borussia Dortmund a fost infiintat in 1909, fiind una dintre echipele cu traditie din Germania. Pe bursa, actiunile Borussia Dortmund au inceput sa fie cotate din anul 2000.

Investitorii au comparat Borussia Dortmund cu alte cluburi importante - Manchester United, Juventus si Benfica, ajungand la concluzia ca investitiile in actiunile clubului Borussia Dortmund ar putea fi cele mai potrivite.

Evident, exista un risc puternic in investitiile financiare, mai ales in cluburile de fotbal, care isi pot schimba rapid evolutia, in mod neasteptat.

Finala UEFA Champions League, disputata de cele doua mari cluburi din Germania, a fost prilej de adrenalina si pentru amatorii de pariuri sportive.

Cu siguranta, cei atrasi de aceasta activitate nu au ratat ocazia de a include in biletul zilei si acest meci de fotbal. Meciuri live sunt urmarite tot mai des online, iar partida dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen a atras o audienta majora si pe internet, nu doar la TV.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar