transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2013

Raiffeisen Confort Euro - primul fond deschis de investitii cu capital protejat denominat in euro din Romania

Raiffeisen Confort Euro - primul fond deschis de investitii cu capital protejat denominat in euro din Romania

Fondul Raiffeisen Confort Seria 2 va deveni incepand cu data de 1 octombrie 2013 Raiffeisen Confort Euro, primul fond deschis de investitii din Romania denominat in EUR care investeste in actiuni dar urmareste in acelasi timp si protectia capitalului investit.

Activele existente in fond vor fi convertite la cursul BNR din ziua redenominarii. Investitorii care doresc sa-si pastreze investitiile intr-un instrument similar denominat in lei, pot opta pana cel tarziu pe data de 25 septembrie 2013 sa-si transfere fara nici un comision sumele acumulate in fondul Raiffeisen Confort, care foloseste aceeasi strategie de investitii si in plus urmareste protectia100% dupa 2 ani a sumelor investite.

Ca si fondul Raiffeisen Confort, Raiffeisen Confort Euro va folosi strategia investitionala cunoscuta in literatura de specialitate sub denumirea de CPPI (Constant Proportion Portfolio Insurance), strategie pentru protectia capitalului folosita in administrarea activelor de entitati apartinand unor mari grupuri financiar-bancare internationale.

Raiffeisen Confort Euro isi propune capitalizarea unei parti a castigurilor atunci cand piata de actiuni creste, dar si evitarea pierderilor in cazul unei scaderi a acesteia. Astfel:

• In condiþiile unei evoluþii nefavorabile a cotatiilor actiunilor, obiectivul fondului este reprezentat de limitarea scãderii valorii unitãþii de fond sub 95% din valoarea protejata, la  doi ani de la data stabilirii acesteia,

• In cazul in care, pe parcursul perioadei investitionale de 2 ani, valoarea unitatii de fond inregistreaza o crestere de cel putin 1% comparativ cu ultima valoare de referinta, valoarea de referinta se modifica la nivelul ultimei valori a unitatii de fond. Modificarea valorii de referinta implica totodata modificarea valorii protejate si debutul unei noi perioade investitionale de 2 ani, in care se vor urmari obiectivele mentionate mai sus. Astfel, valoarea protejata se reseteaza in sens pozitiv, atunci cand conditiile pietei sunt favorabile.

“Prin noul produs Raiffeisen Confort Euro venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri de a accesa produse care pot avea sperante de randament peste instrumentele de economisire clasice, in contextul in care ratele dobanzilor la depozitele in Euro s-au redus semnificativ, costul de oportunitate al renuntarii la un depozit in Euro situandu-se la un nivel minim de la introducerea monedei unice.

De asemenea, atractivitatea produsului este data de posibilitatea rascumpararii in orice moment si de faptul ca perioada investitionala de doi ani a fost calibrata pentru specificul investitorilor romani, multi dintre acestia  avand o inclinatie spre o planificare financiara pe termen scurt si mediu”, a declarat Mihail Ion, presedintele Raiffeisen Asset Management.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Carlos
its called a paeiephdlos dream.seriously.please be careful, you would be much better off joining local clubs/hobbies or going out more to meet real boys rather than some random u meet on the internet.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar