transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2013

Rezultatele licitatiilor Artmark din 21 - 22 septembrie 2013

Rezultatele licitatiilor Artmark din 21 - 22 septembrie 2013

La Artmark, sesiunea de licitații 21 - 22 septembrie 2013 a adus rezultate bune pentru debutul celui de-al doilea semestru al pieței de artă în 2013: duminică, 22 septembrie, „Vară la Mangalia” de Ion Țuculescu, o interpretare a unui covor țărănesc, a fost adjudecată cu 45.000 de euro, iar un tablou de mici dimensiuni, un portret de copil pictat de Nicolae Tonitza, a obținut 72.000 de euro.

Operele de duminică au aparținut colecției fostului ministru de externe George Macovescu, a cărei primă parte, pusă în licitație la Artmark, s-a ridicat la valoarea de 200.000 de euro. Licitația celei de-a doua părți a colecției George Macovescu, care se va desfășura în luna noiembrie la Artmark. Sâmbătă, 28 septembrie, are loc Licitația de Impresionism și Postimpresionism Românesc. Expoziția poate fi vizitată la Palatul Cesianu-Racoviță și consultată prin catalogul online disponibil pe noul site.

Din segmentul Memorabilia – obiecte de colecție legate de viețile unor poeți celebri, în cadrul licitației de dimineață, organizate de Artmark sâmbătă, 21 septembrie, o competiție strânsă s-a dat pentru scrisoarea lui Mihai Eminescu către un prieten, manuscris datând din 1887. Aceasta a fost adjudecată cu 4.250 de euro, de aproape trei ori valoarea estimată.Luna septembrie nu s-a terminat la Artmark: sâmbătă, 28 septembrie, are loc Licitația de Impresionism și Postimpresionism Românesc. La Athénée Palace Hilton, colecționarilor le sunt aduse în vizor 150 de opere semnate de mari maeștri:  două opere de Grigorescu, cinci opere de Tonitza, patru opere de Ressu, precum și o capodoperă din seria vedutelor venețiene semnate de Nicolae Dărăscu. După un turneu organizat de Artmark la Oradea și Baia Mare, Expoziția Licitației de Impresionism și Post-impresionism Românesc poate fi vizitată la Palatul Cesianu-Racoviță în această săptămână, conform programului:

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Loryn
Yo, that\'s what\'s up trhlufulty.
smashing top seo
emfe1u Really enjoyed this post.Really thank you! Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar