transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2012

Romania ar putea avea al doilea an mai bun decat UE in ansamblul sau

Romania ar putea avea al doilea an mai bun decat UE in ansamblul sau Conform estimărilor, în 2011, economia României este posibil să fi crescut cu peste 2%, ceea ce ar fi mai mult decât UE si aproape cât Germania. În anul curent evolutia depinde extrem de mult de ceea ce se întâmplă în Europa.


În 2011 este posibil ca economia românească să fi crescut cu peste 2-2,2%, antrenată de productia industrială în crestere si un an agricol foarte bun. Datele semnal urmează a fi cunoscute în 15 februarie, după anuntul Institutului de Statistică. Conform estimărilor, România ar putea să fi înregistrat în 2011 un avans economic mai solid decât cel de 1,6% al Uniunii Europene în ansamblul său, apropiindu-se chiar de performanta Germaniei, care a avut o crestere de 3%.
Fată de anul trecut, o încetinire este însă asteptată în anul curent.

În 2012, România ar putea înregistra un avans al PIB de1,4% dacă Europa va reusi să calmeze pietele si să evite transmisia tensiunilor din pietele financiare în economia reală. Evolutia industriei locale este legată de cererea de export si aceasta ar avea de suferit dacă Europa nu cade de acord asupra unor măsuri care să limiteze efectele negative ale crizei actuale si să restabilească încrederea companiilor si consumatorilor. În plus, pentru a asigura cofinantarea proiectelor sprijinite de UE, atât în sectorul public, cât si în cel privat, băncile joaca un rol central.


“Situatia pietelor financiare trebuie să se stabilizeze pentru a permite băncilor să aibă atât relaxarea, cât si resursele financiare pentru a alimenta sucursalele din Est. Scenariul unei intrări a Greciei în incapacitate de plată ar putea bulversa pietele financiare, conducând la extinderea crizei către Italia, Spania, afectând astfel întreaga zonă Euro si- in proportii diferite- restul Europei, astfel încât România ar putea înregistra o performantă semnificativ mai slabă, riscând contractia economiei", a arătat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

Pe plan intern, în scenariul de bază, consumul ar putea fi sprijinit de cresterea venitului salarial. Câstigul salarial mediu nominal net a fost în noiembrie 2011 de 1.491 lei, în crestere cu 2,3% (34 lei) fată de octombrie si cu 8,3% comparativ cu aceeasi lună din 2010. Chiar dacă marja de negociere a angajatilor în raport cu angajatorii rămâne restrânsă, odată cu mentinerea inflatiei în zona 3 – 3,5% câstigul real ar putea avansa semnificativ în 2012. Agricultura poate trage în jos avansul PIB, tinând seama de prognozele de vreme nefavorabilă si de efectul de bază negativ al comparatiei cu 2011. Constructiile de infrastructură ar putea marca o revenire, trăgând sectorul pe plus în ciuda unei performante limitate a constructiilor de locuinte.

"Pe lângă asteptata trecere în recesiune a zonei Euro în ansamblul sau (Banca Mondială estimează o contractie de 0,3%, FMI- una de 0,5%), Banca Natională a Austriei pare determinată să impună limitări la creditarea băncilor din regiune cu resurse ale băncilor-mamă din Austria. Băncile occidentale sunt însă deja într-un proces de diminuare a expunerii pentru a se conforma criteriilor impuse de Autoritatea Bancară Europeana (EBA) de a înregistra capital propriu de minim 9% din activele ponderate cu riscul. Din cauza participării capitalului străin, România, Serbia, Croatia si Bulgaria sunt tările cele mai vulnerabile", a precizat Victor Safta.

Leul ar putea bifa un nou an de relativă stabilitate, în scenariul de bază urmând o dinamică laterală între 4,25 si 4,4, cu episoade temporare de volatilitate. "Dacă în cele din urmă europenii reusesc să recâstige încrederea pietelor, leul ar avea de câstigat, cursul putand coborî chiar sub 4,25", a arătat Victor Safta.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers actionează ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piată de instrumente derivate- Contracte pentru Diferentă (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de mărfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactionează instrumente derivate pe piata extrabursieră, decontările tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piată (institutii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactionează lunar un volum ce depăseste 25 miliarde Euro (in marja).

Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.

Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
EwAmyF I cannot thank you enough for the article post.Really thank you! Great.
cheap backlinks
3VdyM0 I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.
Erik
Vinetele albe : un deliciu, mai punite seminte,miez carnos dulce si albe dupa ce au fostc oapte si nu riscati sa aveti gust amarui.Le-am descoperit acum 3- 4 ani si de atunci le prefer in locul celor traditionale.In acest an le-am copt si le-am pus in pungi la congelator.Dintr-o alta portie am facut ghiveci cu vinete albe dovlecei tineri ceapa rosie ardei kapia si rosii minima de bou
Driss
Aaaa...si inca o chestie, in Constanta in port aappore saptamanal se descopera containere pline cu parfumuri "de firma", haine si incaltaminte sport "de firma",tigari fara timbru (mai ales) si multe alte lucruri de genul.Deci unde credeti ca ajung toate aceste "minunatii"? ca doar nu ii prinde pe toti, parerea mea.Pe rafturile diverselor magazine.Doua intamplari care m-au ingrozit:1.O prietena de a mea a lucrat pentru o perioada scurta de timp la Sephora, iar unii angajatii veneau de acasa cu parfumuri fake si le vindeau la pret normal (fara sa se sesizeze cineva acest lucru) si 2. Cand eram prin liceu mi-am luat o pereche de Nike-uri din Tomis Mall de la reprezentanta Nike, si ce credeti? dupa 2 saptamani mi se dezlipesc in bot (mentionez ca nu iam purtat zilnic)...deci ce sa mai cred? No comment
analistul
In ce univers s-ar putea intimpla asta? Pe planeta PDL? Anul agricol 2012 e ca si compromis. Pe ce alta resursa productiva sa se bazeze avintul economic? Constructiile? Infrastructura? Industria cam inexistenta? Care sint pietele care vor cumpara autoturismele Dacia Logan care "ar putea" fi produse? Mai uitati-va o data, anul asta se vad deja niste nori negri, dati-va jos ochelarii portocalii.....
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar