transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2012

Romanii, foarte deschisi catre noi instrumente financiare

Romanii, foarte deschisi catre noi instrumente financiare

“Investitorii din România au un nou instrument financiar "vedetă", optiunile binare, fapt absolut notabil pentru o piată în formare, precum este cea locală: la un an de la lansarea acestora aici, peste 25% dintre investitorii nostri si-au adăugat optiunile în portofoliu. Românii sunt în continuare <<ca un burete>> în ceea ce priveste instruirea si tranzactionarea pe pietele financiare si sunt extrem de deschisi la tot ceea ce introducem nou ca instrumente financiare”, a arătat Tadeusz Kuropatwinski, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

Pe piată sunt două mari categorii de optiuni – vanilla (traditionale, mai complexe) si, respectiv, optiunile digitale (binare), care sunt mai simple.

Optiunile binare sunt bazate pe principiul „totul sau nimic”, adică investitorul va primi în totalitate suma solicitată în cazul în care piata evoluează în directia estimată de acesta sau va pierde prima plătită (o sumă fixă si cunoscută) în situatia contrară.

“Optiunile Up&Down sunt unele dintre cele mai simple si atractive instrumente: au scadente de până într-o oră, au o primă (pretul optiunii) care începe de la doar 10 USD (în caz de pierdere, aceasta este pierderea maximă), iar randamentul ajunge la 85%. Optiunile Up&Down sunt potrivite pentru persoanele cu conturi cu o valoare mai redusă, întrucât sumele necesare initierii tranzactiilor sunt mici, precum si pentru începători, care au un control total asupra sumei investite”, a precizat Lavinia Cristescu, CFA, Equity & Options Business Lines Coordinator .  

Optiunile sunt instrumente derivate, a căror evolutie depinde cel mai mult de activul suport (valute, mărfuri sau indici). Succesul tranzactiilor pe optiuni depinde de respectarea scenariului activului suport pe care l-a estimat investitorul la lansarea unei tranzactii. Decizia de a face o tranzactie pe optiuni (indiferent de felul lor), porneste de la perspectivele investitorului asupra activului suport (bazate pe analiza tehnică si/sau fundamentală), precum si pe sistemul de management al riscului ales de fiecare.

„Spre deosebire de alte instrumente financiare, o serie de optiuni oferă varianta limitării clare a unei posibile pierderi încă de la lansarea tranzactiei si acestea sunt preferate de români. În această categorie intră, de exemplu, cumpărarea Optiunilor Vanilla (teoretic sunt posibilităti nelimitate de câstig, iar potentiala pierdere- dacă piata evoluează altfel decât estimarea- este limitată la prima plătită initial), dar mai ales Optiunile Digitale simple si Up&Down, unde atât câstigul potential, cât si potentiala pierdere sunt limitate si cunoscute de investitor dinainte de a intra în tranzactie, cu conditia mentinerii optiunii până la scadentă”, a arătat Lavinia Cristescu.

Piata optiunilor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, datorită nevoii de diversificare a investitorilor; optiunile se pot integra foarte bine în portofoliul de active financiare al oricărei persoane si pot contribui la optimizarea acestuia. „Investitorii din alte tări sunt mult mai familiarizati cu tranzactionarea optiunilor, deoarece acestia au o experientă mai mare privind pietele financiare. În România sunt necesare eforturi mai mari de instruire a populatiei în ceea ce priveste acest domeniu, asa încât organizăm în continuare numeroase workshop uri gratuite destinate exclusiv tranzactionării optiunilor, iar prezentarea acestora este inclusă periodic atât în webinar ii, cât si în seminarii; este însă un demers foarte încurajator întrucât românii sunt foarte receptivi si inteligenti, învătând usor”, a precizat Tadeusz Kuropatwinski.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 21 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers actionează ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piată de instrumente derivate- Contracte pentru Diferentă (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de mărfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactionează instrumente derivate pe piata extrabursieră, decontările tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piată (institutii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 30.000 de clienti care tranzactionează lunar un volum ce depăseste 35 miliarde Euro (in marja). Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 21.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.


Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja).
Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati www.xtb.ro

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sharon
mi-ar place sa colaboram .imi plac si mie cioatlriale si am multe poze si filmari video.inca nu le-am postat pe blogul meu deoarece lucrez la un videoclip (vrea sa la incorporez pe toate).apropo daca vrei sa iti fac un videoclip cu filmarile tale si pozele nu ezita.lucrez in photoshop si after efect.
Mari
De sccdureat ne-am sccdureat, ca doar am ajuns la finalul traseului.Nu poti spune ca e traseu de plimbare, ca asta nu e. O mare parte din el, da, e plimbare, dar cand mergi la plimbare nu treci parauri si nici nu te strecori pe langa stanci. Poate cand ai mers tu era si apa mai scazuta. Atunci era dupa ploi.Acum cand privesc in urma, da, m-am enervat cam degeaba, traseul e chiar fain, insa probabil am fost dezamagita ca nu a fost ceea ce ma asteptam.
Mony
Vlaicu, trăiesc cu impresia că n-am reușit să rezum cietshunea pe-nțeles.Teoria care mi s-a adus la cunoștință și care m-a frustrat maxim, pentru că deocamdată refuz să cred că se poate așa ceva, e următoarea:Persoana A eeși face de obicei multe griji, fie din pricini mărunte, fie mai importante (nu neapărat direct proporțional). Se stresează, se dă de ceasul morții, mai ales dacă-și dorește ceva foarte tare, căci crede (și propria experiență eei confirmă) că een viață lucrurile nu se obțin ușor și mai mereu apar obstacole cu care trebuie să se lupte.Persoana B consideră că totul i se cuvine, este chill-ul een persoană, crede că e suficient să vrea ceva și, ca-n reclamă, pentru că merită, e suficient să eentindă me2na și să obțină.Ei, teoria e următoarea: Persoana A chiar va eente2lni mereu obstacole și eeși va atinge țelurile/visurile doar după un consum mare de energie.Persoanei B chiar eei va ieși totul ușor, fără efort, een calea sa nicice2nd spinii nu vor răsări. Și asta pentru că, eentr-un fel (care?), stilul persoanei A va ste2rni obstacolele să-i apară een cale, iar stilul persoanei B va convinge realitatea să i se muleze după dorințe și să-i ofere totul pe tavă.Or eu asta nu pot să pricep și pace.Zic eu că nu-i nici pe departe vorba că-mi place să mă pun la eencercare. Nu-mi place deloc, ba chiar mă obosește teribil. Nu eu eemi inventez (sau, mă rog, nu mereu) piedici, nu-mi pun singură bețe-n roate, dar iată că ele apar din surse mai mult sau mai puțin așteptate și independente de voința mea.Iar mi se pare c-am scris prea alambicat
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar