transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-08-2013

Saxo Bank a inregistrat un profit net de 35 milioane euro in prima jumatate a anului 2013

Saxo Bank a inregistrat un profit net de 35 milioane euro in prima jumatate a anului 2013

Saxo Bank, bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, aproape și-a dublat veniturile în prima jumătate a anului 2013, față de aceeași perioadă a anului trecut. O concentrare mai activă pe activitățile de core business și o intensificare a tranzacțiilor au avut ca rezultat cele mai bune performanțe ale Saxo Bank din 2010 încoace. Profitul net a crescut de 6 ori, comparabil cu aceeași perioadă a anului trecut.

În prima jumătate a anului, Saxo Bank a avut venituri EBIDTA în valoare de peste 90 de milioane EUR, inclusiv taxele, amortizările, deprecierea, veniturile asociaților și din joint ventures, ceea ce este mai mult decât dublu față de cele 35 de milioane EUR din 2012. Profitul net obținut în primele 6 luni a crescut de 6 ori, ajungând la 35 de milioane EUR.
 
Întreaga activitate tranzacțională a Băncii a crescut în prima jumătate a lui 2013, cu volume în creștere pe FX și volatilități față de 2012. Volumele de tranzacționare pe FX options și CFD-uri au crescut, de asemenea, față de anul trecut.

Veniturile operaționale ale grupului au atins, în prima jumătate a anului, 234 milioane EUR, cu 24% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Saxo Bank continuă să pună accent pe activitățile principale de business și pe platformele și tehnologia de tranzacționare multi-asset pe care le deține.

Banca a extins permanent gama de produse cu noi cross-uri valutare, portofolii ETF și o versiune mobilă a principalului website comercial și a menținut un nivel ridicat de investiții în dezvoltarea platformei de tranzacționare. Această concentrare pe activitățile de bază a condus la reducerea participațiilor Băncii din anumite businessuri, cum ar fi companiile CPH Capital, Capital Four sau Global Evolution. Mai mult, participația majoritară a Saxo Bank în EuroInvestor a fost vândută în iunie, anul acesta.

• Venit operațional 234 milioane EUR
• Profit brut: 54 milioane EUR
• Profit net: 35 milioane EUR
• Depozite colaterale ale clienților (businessul de tranzacționare): 4,9 miliarde EUR
• Asseturi în administrare: 1,8 miliarde EUR
• Venituri EBITDA: 90 milioane EUR

Kim Fournais și Lars Seier Christensen, co-fondatori și președinți ai Saxo Bank, au declarat:
“Suntem, evident, foarte mulțumiți de aceste rezultate. Saxo Bank va continua să caute modalități și oportunități de creștere, adăugând mai multe produse pe platforma de tranzacționare, țintind noi piețe și atrăgând noi segmente de clienți. În același timp, Saxo Bank se va concentra pe consolidarea relațiilor cu instituțiile financiare, traderii profesioniști și clienții de top, în timp ce va continua să-și promoveze imaginea de brand puternic în segmentul masei generale din piață.”

Saxo Bank se așteaptă ca economia mondială să își continue expansiunea, deși cu anumite inconveniente în 2013. Încrederea investitorilor a continuat să crească, cu o aversiune mai mică față de risc decât acum câțiva ani. Cu toate acestea, privind anul 2013 în ansamblu, Saxo Bank își păstrează anumite rezerve asupra situației generale a pieței, mai ales că orizonturile nu sunt foarte vizibile.

Rezultatele semestriale ale Saxo Bank: http://storage.saxoworld.com/financial/saxo-bank-interim-report-first-half-2013.pdf

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar