transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2013

Saxo Bank lanseaza Saxo TV

Saxo Bank lanseaza Saxo TV

Saxo Bank, bancă specializată în investitii si tranzactionări online, a lansat Saxo TV sub managementul fostului editor-prezentator Bloomberg TV, Owen Thomas. Obiectivul televiziunii este să furnizeze analize financiare si de business, având continutul integrat în TradingFloor.com, comunitatea online de investitii financiare a Saxo Bank.

Saxo TV este avangarda continutului digital si comunicării oferite clientilor si îsi propune să furnizeze un nou tip de serviciu de televiziune. Saxo TV va oferi materiale exclusive si analize de piată, din interiorul pietei. Va adăuga o nouă perspectivă si continut analitic subiectelor de business în derulare, pentru a le oferi investitorilor o imagine mai amplă, mai profundă a ceea ce se întâmplă pe piata financiară globală.

De-a lungul carierei sale, Owen Thomas a acoperit teme si subiecte de primă mărime din lumea financiară pentru lideri în lumea televiziunii precum CNN, BBC World News si Bloomberg. Va fi acompaniat de prezentatoarele Lea Jakobiak de la Sky News si Sara Walker, plecată de la Bloomberg. În echipă sunt si trei editori imagine si operatori video.Owen Thomas a declarat: “Toată lumea vede că modul în care privim televiziunea si consumăm informatia se schimbă. Oamenii cer constant un flux de informatii relevante: asta este ceea ce vom furniza la televiziunea Saxo Bank. Pentru majoritatea organizatiilor, viitorul digital este în obiectivul imediat, însă nu au nicio idee despre cum va arăta acesta. Saxo Bank a preluat initiativa si va oferi clientilor instrumentele de care au nevoie pentru a se adapta unei lumi în permanentă schimbare. În dezvoltarea Saxo Bank, un important accent se pune mereu pe dorinta de a ne diferentia ca o bancă specializată tranzactii si investitii cu focus pe client. Saxo TV este un pas înainte în aceeasi directie.”

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tobi
I have to show thanks to you for renuicsg me from this challenge. Just after scouting through the the net and seeing tips that were not beneficial, I was thinking my entire life was well over. Existing without the presence of approaches to the difficulties you’ve resolved by means of your entire blog post is a crucial case, and ones which may have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t encountered your website. Your main skills and kindness in playing with the whole thing was important. I don’t know what I would’ve done if I had not come upon such a stuff like this. I can also at this moment look forward to my future. Thanks so much for your reliable and results-oriented guide. I will not think twice to recommend your web blog to any individual who should get guidance about this situation.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar