transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2013

SaxoTrader iPhone si iPad - upgrade semnificativ

SaxoTrader iPhone si iPad - upgrade semnificativ

Saxo Bank, specialistul în investitii si tranzactii online multi-asset, a dezvoltat un upgrade semnificativ al aplicatiei SaxoTrader pentru iPhone si iPad. Principalele noi capabilităti: o tastatură de tranzactionare customizabilă si noi functionalităti grafice. 

Tastatura configurabilă de tranzactionare facilitează clientilor plasarea ordinelor si administrarea ordinelor si pozitiilor deschise. Tastatura include si un meniu dropdown care permite selectarea rapidă a unor cantităti definite de client. Capabilitătile grafice pentru aplicatie au fost îmbunătătite: grafice full screen si posibilitatea de a selecta perioada, apoi, odată perioada selectată, putem folosi functionalitatea zoom, ca în orice aplicatie grafică pentru iPhone si iPad.

Jesper Brigsted Laursen, Product Manager al aplicatiilor mobile de tranzactionare la Saxo Bank, a declarat: “Majoritatea dezvoltărilor saxo Bank au fost determinate de dorinta de a ne pozitiona ca bancă specializată în tranzactionări si investitii cu un focus cât se poate de evident pe client. Astăzi, e mai important ca oricând pentru Saxo Bank să fie cu un pas înainte si să se diferentieze si pe piata platformelor mobile. Îmbunătătirile aduse aplicatiei noastre asigură clientilor un acces rapid, facil si convenabil la pietele financiare – ceea ce înseamnă că pot tranzactiona, practic, oricând, de oriunde. În conditii de piete extrem de volatile, acuratetea si viteza sunt vitale când plasezi un ordin sau administrezi pozitii.

Saxo Bank este determinată să facă experienta de tranzactionare pe iPhone si iPad cât mai facilă.”
 
Noile capabilităti vor fi introduse de astăzi, 25 februarie 2013.

SaxoTrader pentru iPhone si iPad furnizează o varietate considerabilă de continut gratuit despre pietele financiare, cum ar fi stiri, analize, video bloguri, comentarii, cercetare, calendar financiar, cotatii si grafice pentru peste 13.000 de instrumente. Utilizatorii pot deschide un cont test chiar din aplicatie si pot începe să tranzactioneze pentru 20 de zile pe un cont simulat. Clientii existenti Saxo Bank pot folosi sectiunea de tranzactionare a aplicatiei pentru a-si verifica starea contului, a plasa sau anula ordine si a tranzactiona toate produsele Saxo Bank.

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii.

White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar