transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2014

XTB aduce in Romania xStore, magazinul virtual de aplicatii pentru tranzactionare

XTB aduce in Romania xStore, magazinul virtual de aplicatii pentru tranzactionare

XTB România este primul broker local care pune la dispozitia traderilor si programatorilor xStore, un magazin virtual de aplicatii de tranzactionare. Aplicatiile, care au rolul de a eficientiza activitatea de tranzactionare, dar si de a o face mai plăcută si mai prietenoasă, sunt dezvoltate atât de companii de software, cât si de programatori independenti, inclusiv la cererea traderilor.

Prin xStore (xstore.pro), investitorii si traderii au acces la aplicatii variate pentru activitatea de tranzactionare desfăsurată prin intermediul platformei xStation, având în acelasi timp posibilitatea să apeleze la programatorii parteneri pentru a obtine aplicatii personalizate. xStore îsi propune să înlesnească această colaborare între cei care tranzactionează si programatori, oferind avantaje ambelor părti: cei care tranzactionează devin mai eficienti, având posibilitatea de a-si pune în practică strategiile investitionale prin intermediul aplicatiilor, iar programatorii au oportunitatea de a câstiga venituri în plus.

„Dorim să facem activitatea de tranzactionare cât mai simplă si să oferim traderilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a-si spori sansele să realizeze tranzactii de succes. Astfel, le oferim un serviciu care aduce în acelasi loc traderii si programatorii – primii au acces la aplicatii adaptate nevoilor lor, dar si la o comunitate de programatori ce pot oferi produse personalizate, în timp ce acestia din urmă pot obtine venituri consistente, dezvoltând servicii pentru care există o cerere sigură” a declarat Bogdan Albu, directorul general al XTB România.

Printre aplicatiile care sunt deja disponibile în xStore se numără cele care automatizează tranzactionarea, care emit alerte prin email atunci când anumite criterii presetate sunt atinse sau care facilitează activitatea de tranzactionare. xStore este disponibil în 11 limbi si reuneste traderi si programatori din toată lumea, fiind deja accesat de peste 2000 de utilizatori, care au descărcat aplicatii dezvoltate de comunitatea compusa din peste 400 de programatori.

 

xStore face parte din Complete Trading Solution, o suită de solutii complete de tranzactionare, accesibile prin intermediul platformei de tranzactionare de ultima generatie xStation. Pe langa xStore, investitorii si traderii care utilizează xStation pot accesa si xSocial, o platformă de social trading care permite utilizatorilor săi fie să îsi facă vizibile strategiile si tranzactiile, primind în schimb un comision, fie să copieze si să contra-copieze strategiile împărtăsite de alti participanti. Pachetul Complete Trading Solution îsi propune să ofere în acelasi loc toată gama de servicii de care poate avea nevoie un trader pentru a-si îmbunătăti activitatea de tranzactionare. 

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est. Înfiintată în 2002, în Polonia, compania este activă pe piata din România din 2008, prin intermediul X-Trade Brokers Dom Maklerski Varsovia Sucursala Bucuresti S.A. (XTB România). Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente).

XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului.  Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. XTB România face eforturi constante pentru a îmbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB România sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru întâlniri cu clientii. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar