transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2013

XTB incepe colaborarea cu Google

XTB incepe colaborarea cu Google

Grupul XTB, una dintre cele mai avansate companii de servicii financiare din regiune din punct de vedere tehnologic, a semnat un acord de cooperare cu Google, ca parte a strategiei de implementare de către XTB a mutării în cloud computing, în linie cu tendintele globale. Printre schimbările care se prefigurează odată cu semnarea acestui acord se numără si integrarea platformelor de tranzactionare ale XTB cu Google Aps. 

Într-o primă fază, angajatii Grupului XTB vor începe să utilizeze Google Apps, un pachet de aplicatii care sprijină modul de lucru „cloud”, incluzând Gmail, Google Docs si Google Talk. Bazate pe principiul cloud computing, aceste aplicatii nu necesită instalare sau întretinere/reparare si operează într-un browser web, în timp ce informatia este stocată pe servere externe sigure si nu pe calculatoare locale. Astfel, Angajatii XTB vor putea lucra cu informatiile lor oricând si de oriunde, prin orice dispozitiv cu acces la internet, ceea ce le va îmbunătăti flexibilitatea si mobilitatea. Mai mult decât atât, acest pas reprezintă un sprijin pentru politica orientată spre client a companiei, facilitând accesul clientilor atât la resursele umane, cât si la instrumentele puse la dispozitie de XTB.

„Grupul XTB este preocupat de actualizarea permanentă a tehnologiei pe care o utilizează si de exploatarea la maximum a avantajelor internetului. Tocmai atentia specială acordată inovatiilor în materie de tehnologie – una dintre principalele valori ale XTB – a stat la baza deciziei de a semna un acord de cooperare cu Google. Pe lângă sporirea eficientei operationale a companiei si reducerea costurilor asociate cu aplicatiile de business, avem convingerea că acordul cu Google va aduce încă un beneficiu extrem de important – acela de a facilita accesul clientilor nostri la resursele educationale pe care XTB le pune permanent la dispozitie”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB Romania.Grupul XTB va înlocui solutiile Postfix si Microsoft Office 2007, pe care le foloseste în prezent, cu Google Apps for Business. Scopul principal este de a construi o platformă de comunicare multi-canale completă (incluzând e-mail, chat, video si video conferinte), precum si de a exploata capacitătile de cooperare ale Google Docs. XTB va exploata la maximum potentialul cloud computing-ului si nu va trebui să-si mentină propriile servere. În următoarea fază a strategiei, platformele de tranzactionare XTB vor fi integrate cu Google Apps, în special emblematica platformă X3 Open Trading Hub.

"În ultimii câtiva ani, solutiile de cloud computing au devenit o tehnologie folosită în mod obisnuit. În prezent, este tehnologia aleasă de multe companii ce depind de inovare continuă si productivitate. Peste 5 milioane de companii din întreaga lume folosesc Google Apps, inclusiv companiile multinationale mari din diverse sectoare, care au mii de angajati. Prin mutarea în cloud, XTB arată că este o institutie financiară dinamică, ce utilizează cea mai recentă tehnologie si care întelege importanta tehnologiei în afaceri", a declarat Przemek Sienkiewicz, Director Google pentru solutii de afaceri în regiunea CEE.

Google Apps si Google Apps Vault vor fi implementate în cadrul Grupului XTB de Seiloc Sp. z o.o. Seiloc este partenerul Google în domeniul solutiilor de afaceri, cum ar fi Google Apps, Google Apps Vault, Google Search Appliance, hardware care rulează Chrome OS si Platforma Google Cloud care le permite utilizatorilor să construiască aplicatii.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est.  Înfiintată în 2002, în Polonia, compania are peste 20 de sucursale în Europa, Asia si America de Sud.  În România, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB România) este activă pe piată din 2009. Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente).

XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului.  Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. XTB România face eforturi constante pentru a îmbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB România sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru întâlniri cu clientii. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Google Apps pentru Business oferă instrumente de comunicare si cooperare usor de folosit si versatile pentru afaceri de orice dimensiune. Google găzduieste toate serviciile oferite cu scopul de a facilita configurarea, de a minimiza necestătile de întretinere si de a reduce costurile. Utilizatorii sunt capabili să fie conectati în mod constant si să colaboreze mai usor cu ajutorul unor aplicatii ca Gmail, Google Calendar si programul Google Communicator integrat.

Constând într-un procesor de cuvinte, foaie de calcul si un instrument de realizare de prezentări, pachetul Google Docs le permite utilizatorilor să facă fisierele disponibile si să lucreze la ele împreună în timp real, păstrând versiuni accesibile oriunde si oricând ale fisierelor organizate. Site-urile Google, Google Groups si Google Video oferă functionalitate îmbunătătită, sprijinind publicarea, partajarea în sigurantă si stocarea fisierelor video pe reteaua companiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Carlos
I like to party, not look ariltces up online. You made it happen.
Raghav
Yup, that'll do it. You have my apcntpiaeior.
Anton
Well done article that. I'll make sure to use it wsliey.
Brad
This "free sharing" of inofmration seems too good to be true. Like communism.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar