transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2013

XTB ofera 10.000 RON celui mai performant trader

XTB ofera 10.000 RON celui mai performant trader

XTB România, lider pe piata locală de brokeraj, a lansat Real Trading Contest, un concurs în cadrul căruia traderii au sansa de a câstiga un premiu net în valoare de 10.000 RON. Câstigătorul va fi desemnat traderul care înregistrează cel mai mare randament procentual pe perioada de desfăsurare a competitiei. 

“Prin această initiativă dorim să răsplătim loialitatea clientilor nostri care investesc si tranzactionează prin intermediul XTB, recompensând clientul cu cel mai bun randament procentual înregistrat pe perioada concursului. Clientii care îndeplinesc conditiile minime de participare vor fi înscrisi automat în concurs. Nu există conditii aditionale sau limitări precum un volum minim de tranzactionare sau un număr minim de tranzactii. Mai mult, câstigătorul primeste premiul direct în contul său de tranzactionare si poate retrage în orice moment această sumă”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB România.

Concursul are loc în perioada 12 mai – 7 iunie si este deschis tuturor clientilor XTB care au cel putin 2.000 RON în contul lor real la începutul competitiei. Clientii care au mai multe conturi reale se pot înscrie doar cu unul dintre acestea.Orice alt client XTB care nu are în cont minimum 2.000 RON la începutul concursului poate opta să deschidă un subcont pe care să-l alimenteze cu această sumă minimă, fiind astfel inclus automat în competitie. Mai mult, orice persoană care îsi deschide, pe perioada concursului, un cont real XTB si investeste cel putin 2.000 RON va fi înscrisă automat în Real Trading Contest.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est.  Înfiintată în 2002, în Polonia, compania are peste 20 de sucursale în Europa, Asia si America de Sud.  În România, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB România) este activă pe piată din 2009.

Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente). XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului.

Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. XTB România face eforturi constante pentru a îmbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB România sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru întâlniri cu clientii. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Francis
You have started VMware Player with an out-of-date copy of the acilipatpon. VMware Player cannot power on virtual machines using this copy (version 3.0.0). To power on this virtual machine, run VMware Player from the default location. 이런 말이 뜨면서 윈도우가 설치 자체가 안되는데 왜 이럴까요?영어가 딸리다보니 뭔말인지..ㅠㅠ
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar