transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2013

XTB Romania Master Trading Class, runda a doua - 15 - 19 iulie 2013

XTB Romania Master Trading Class, runda a doua - 15 - 19 iulie 2013

Traderii de renume internaţional Dr. Alexander Elder, Dr. Przemysław Kwiecień, Miguel Ángel Rodríguez, Ateșan Aybars şi Claudiu Cazacu vor împărtăşi din experieţenele lor de trading şi vor avea un dialog activ cu traderii români în cadrul celei de-a doua runde a XTB România Master Trading Class, care va avea loc între 15 şi 19 iulie.

“Suntem bucuroşi că avem posibilitatea de a îi aduce în faţa publicului român pe unii dintre cei mai buni şi populari traderi şi analişti din lume. Este o oportunitate importantă pentru traderii români de a beneficia în mod direct de experienţa acestor traderi şi de a interacţiona cu aceştia. Numărul mare de participanţi de la prima rundă a Master Trading Class este o dovadă a interesului şi, în acelaşi timp, a nevoii de educaţie financiară a traderilor locali şi acesta este motivul pentru care vom continua să organizăm astfel de evenimente, aducând în faţa publicului român şi alţi traderi renumiţi”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB România. 

Pe durata celei de-a doua runde a Master Trading Class, Dr. Alexander Elder, unul din experţii de top în psihologia tradingului şi utilizarea analizei tehnice în managementul financiar, va vorbi despre situaţia curentă a pieţelor globale şi despre perspectivele acestora.

De asemenea, Miguel Ángel Rodríguez, unul dintre cei mai apreciaţi şi populari traderi din Spania, având peste 20 de ani de experienţă pe pieţele financiare, va derula o sesiune de live trading pe piaţa Forex.

Mai mult, Ateșan Aybars, analist financiar de top în Turcia, cu apariţii frecvente în media specializată de pe plan local şi internaţional, cum ar fi Bloomberg HT, va vorbi despre felul în care opţiunile de tranzacţionare cu aur pot influenţa în mod pozitiv veniturile.Participanţii la webinar vor beneficia, de asemenea, de prezenţa Dr-lui Przemysław Kwiecień, economistul şef al XTB Polonia şi câştigător al premiului pentru cel mai bun analist financiar polonez, în anul 2012, acordat de Banca Naţională a Poloniei, care va vorbi despre felul în care utilizarea divergenţelor poate creşte posibilităţile de câştig ale traderilor.

Analistul şef al XTB România, care este, de altfel, şi unul dintre cei mai respectaţi profesionişti financiari din ţară, Claudiu Cazacu, va vorbi despre cum influenţează Rezerva Federală a SUA evoluţia pieţelor globale.

A doua rundă a XTB România Master Trading este deschisă tuturor clienţilor XTB România care au avut cel puţin un depozit de la data deschiderii contului real.

Trading Master Class este parte a programului de educaţie financiară al XTB România şi constă într-o  serie de webinarii speciale, care oferă participanţilor şansa să înveţe insight-uri de la traderi de renume internaţional, cu o experienţă vastă. Peste 1000 de traderi s-au înregistrat pentru prima rundă, având posibilatea să participe la primul curs susţinut de Dr. Alexander Elder pentru România.

Pe lângă oportunitatea de a cunoaşte traderi de renume mondial în cadrul programului Trading Master Class, clienţii XTB România au, de asemenea, şansa de a beneficia de educaţie continuă şi strategii de tranzacționare prin xSocial, o platformă prin intermediul căreia pot urmări, copia sau contra-copia strategiile altor traderi. xSocial, împreună cu programul educațional XTB Academy, sunt o dovadă importantă a angajamentului XTB România pentru furnizarea de programe customizate pe baza nevoilor clienţilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dani
Hahaaahh. I'm not too bright today. Great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar