transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2016

Campanie de vara cu reduceri si premii la Bucuresti Mall

Campanie de vara cu reduceri si premii la Bucuresti Mall
 Alte stiri la aceasta categorie

În lunile iulie si august 2016, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din România îsi asteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 90%. Campaniei de summer sales i s-au alăturat peste 50 de magazine din Bucuresti Mall, iar valoarea premiilor puse în joc – 2.500 de vouchere - ajunge la 125.000 de lei.

În iulie, primul centru comercial modern din România îsi întâmpină clientii cu reduceri care pornesc de la 30% si ajung până la 90% la produse disponibile în peste 50 de magazine. Mai mult, în perioada 20 iulie - 20 august, clientii care vor face cumpărături de minimum 100 de lei în orice magazin din Bucuresti Mall vor primi vouchere de 50 de lei (în limita stocului disponibil), vouchere valabile în magazinele Mango, Debenhams, Colin’s, Sephora, Tommy Hilfiger si Collective în termen de 15 zile de la data primirii lor. Valoarea totală a celor 2.500 de vouchere se ridică la 125.000 de lei.

În campania de summer sales din Bucuresti Mall, la categoria preturilor reduse până la 70% intră numeroase branduri: Lee Cooper, Time Out, Optiplaza (rame si ochelari de soare), H&M (articole selectionate în limita stocului disponibil), Dehenhams (articole din colectia primăvară – vară 2016), Sensiblu (70% la produsele  L'Occitane), Accesorize, Splend'or, Sephora si CCC (produse selectionate) si Intersport. Totodată,  Samsonite a redus pretul articolelor cu 90%.Reduceri de 60% oferă Office Shoes, Stefanel si Bata, iar articole disponibile la jumătate din pret se găsesc în Bucuresti Mall la Bigotti, Yves Rocher, LC Waikiki, Tom Tailor, English Home, Tommy Hilfiger, BSB, Mothercare, Colin's, Noriel, Champion si Massini. În plus, ECCO oferă 20% reducere la a doua pereche de încăltări, inclusiv cele cu pretul deja redus cu 40%, iar Teilor pune la dispozitia clientilor, pe lângă alte oferte, bijuterii cu diamante reduse cu 10%.

Magazinele Il Passo, Musette, Coccodrillo, Gant, Lacoste si Debenhams (produsele selectionate de parfumerie, machiaj si îngrijire a pielii) contribuie la campania de summer sales a Bucuresti Mall cu reduceri de 40%, iar la Adidas, D'S Damat, Diverta si Opticris clientilor primului centru comercial modern din România li s-au pregătit reduceri de 30%.

Campania de summer sales din Bucuresti Mall se încheie pe 31 august 2016.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar