transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2016

Casa Rusu Super Store in Centrul Comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti

Casa Rusu Super Store in Centrul Comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti

Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, inaugurează cel de-al 18-lea magazin propriu în urma unei investitii de 1,5 milioane de euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Vitantis Shopping Center din Bucuresti si are o suprafată de 6.000 de metri pătrati.

„Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului începând cu data de 7 iulie si prezintă un concept nou, fiind primul Super Store din reteaua noastră si, în acelasi timp, cea mai mare locatie. De asemenea, noul concept cuprinde o zonă vastă dedicată produselor pentru amenajarea casei, cât si decoratiuni si obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmatiilor sale, Casa Rusu Vitantis a fost inaugurat, pentru prima dată, în anul 2010 pe o suprafată de 3.000 de metri pătrati, pentru ca în februarie 2016 să fie închis pentru reamenajare si extindere. Odată cu finalizarea acestui proces, noul magazin se întinde pe o suprafată de 6.000 de metri pătrati, 2.000 de metri pătrati fiind alocati produselor de amenajare si decorare a locuintei.

„Investitia pentru extinderea si reamenajarea noului magazin s-a ridicat la 1,5 milioane de euro si estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro, până la finele anului în curs”, a mai spus Cristian Rusu.Acesta a subliniat că noul magazin a creat 50 de noi locuri de muncă, fiind cea de-a 30-a locatie din reteaua Casa Rusu si a 18-a proprie, restul de 12 fiind francize.

Afaceri în crestere cu 20% în 2016

În ceea ce priveste business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o crestere cu cca. 27% comparativ cu 2014.

Avansul a fost determinat atât de deschiderile a două noi magazine, în Bucuresti (Colentina) si Bacău, cât si de investitiile de cca. 8 milioane de euro realizate pe parcursul anului. Astfel, în 2015, grupul Rus Savitar – Casa Rusu a investit cca. 3 milioane de euro în două centre logistice noi, cu o suprafată totală de 14.000 metri pătrati, si alte 5 milioane de euro în noi linii de productie de mobilier din pal melaminat în fabrica din Dudestii Noi, Timis.


„Pentru anul în curs, odată cu inagurările de noi locatii, estimăm că business-ul companiei va avea un avans de cca. 20%, ajungând la peste 51 de milioane de euro, după ce în 2015 s-a situat la 43,7 milioane de euro. De asemenea, până la finalul anului 2017, ne propunem să inaugurăm alte trei magazine sub conceptul Super Store în Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov”, a mai declarat Cristian Rusu.

Potrivit afirmatiilor sale, în acest moment cca. 15% din productia totală de 25.000 garnituri/lună si 10.000 seturi de mobilier tapitat / lună ajunge la export în tări precum Olanda, Belgia, Elvetia, Franta, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Cehia, Irak, Quatar, Emiratele Arabe Unite si Japonia.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului Rus Savitar. Compania si-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. În prezent, Casa Rusu detine o retea de 30 de magazine, din care 18 proprii si alte 12 în franciză.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar