transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Inseo.RO servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-12-2017

Despre uleiul de cocos - utilizare si beneficii pentru sanatate

Despre uleiul de cocos - utilizare si beneficii pentru sanatate

Fiecare dintre noi cauta metode prin care sa isi sustina o stare de sanatate cat mai buna. Alimentatia este extrem de importanta in acest sens, conform celor mai multe analize si studii de specialitate. Interesant este ca unele alimente ne ajuta si in alt fel, prin aplicarea lor externa, pe piele si par. Un astfel de produs este uleiul de nuca de cocos, denumit simplu si ulei cocos.

Acest ulei vegetal este un superaliment, utilizat in multe domenii, cu multiple beneficii pentru sanatatea umana. Nuca de cocos in general si uleiul de cocos in special reprezinta elemente des intalnite in cadrul principiilor de alimentatie de tip vegetarian, vegan si raw vegan. De asemenea, in industria cosmetica vorbim despre un ingredient consacrat: uleiul de cocos ajuta in special pielea si parul.

De fapt, nu vorbim despre o descoperire recenta, caci uleiul de cocos este utilizat pentru par de foarte mult timp, in diverse culturi.

Mai degraba se poate spune ca industria moderna a preluat mai nou acest element si l-a transformat intr-un trend de actualitate. Uleiul de cocos este foarte hranitor pentru par, utilizat sub forma de masca - tratament.

Exista surse conform careia frecarea zilnica a scalpului cu ulei de cocos poate stimula cresterea parului. Uleiul de cocos este si un balsam natural, un tratament la indemana, fara substante sintetice. De fapt, toata pielea corpului se bucura de efectul uleiului de cocos, un hidratant 100% natural. Se pare ca exista chiar efect impotriva ridurilor si a iritatiilor pielii, gratie proprietatii sale de antioxidant natural.

O lista lunga de efecte benefice asupra organismului

Uleiul de cocos are si efect pozitiv pentru digestie, atunci cand este consumat ca aliment. Se pare ca poate ajuta chiar la vindecarea infectiilor si a iritatiilor din intestine. Desigur, trebuie semnalat faptul ca acesta nu este un medicament, este un supliment alimentar si nu poate inlocui tratamentele prescrise de doctori.

Pentru ca peste 50% din grasimea uleiului il reprezinta acidul lauric, uleiul de cocos este o sursa de grasimi si un excelent suport imunitar. La fel ca laptele matern, uleiul de nuca de cocos are aceasta cantitate foarte mare de acid lauric. Atributii antibacteriene, antifungice, antivirale, chiar suport pentru concentrare - iata cat de multe beneficii se adauga pe lista.

De asemenea, mai trebuie spus ca uleiul de cocos contine grasimi specifice care sustin productia hormonala naturala a organismului. Consumarea acestui ulei este permisa si chiar recomandata in timpul sarcinii, pentru cresterea nutritiva necesara dezvoltarii copilului.

Pentru ca fiecare organism este diferit, orice persoana trebuie sa se informeze cu adevarat bine despre utilizarea uleiului de cocos, eventual consultand medici sau / si specialisti in nutritie. Extras din mizeul uscat al nucii de cocos, uleiul de cocos se gaseste in comert inclusiv in Romania, online si offline, in magazine specializate, dar si in unele supermarketuri si hipermarketuri. Cel mai simplu este sa fie comandat de pe internet, eventual din magazine specializate, care ofera o gama larga de produse. Se gaseste chiar si ulei de cocos bio, pentru potentiale efecte si mai bune asupra organismului.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar