transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-04-2016

DONA lanseaza campania Sanatatea din plante, in farmaciile din 4 orase

DONA lanseaza campania Sanatatea din plante, in farmaciile din 4 orase
 Alte stiri la aceasta categorie

În perioada aprilie – septembrie 2016, reteaua de farmacii DONA derulează campania „Sănătatea din plante”, dedicată persoanelor care suferă de afectiuni cronice. Pacientii care îsi achizitionează tratamentul din farmaciile DONA participante, în baza retetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variată de afectiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeutice, adaptate în functie de nevoile lor medicale. Campania se va desfăsura în Farmaciile DONA din orasele: Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Tecuci. 

„Efectele terapeutice ale consumului de ceaiuri au fost demonstrate prin numeroase studii de-a lungul timpului. Pornind de la această premisă, dar si din dorinta de a îmbunătăti starea de sănătate a pacientilor nostri cu boli cronice, am initiat campania „Sănătatea din plante”, în cadrul căreia farmacistii DONA le vor recomanda si oferi cadou, pacientilor cu prescriptii compensate sau gratuite, ceaiul potrivit, cu beneficii demonstrate pentru afectiunea de care suferă. Ceaiurile nu suplinesc tratamentul indicat de cadrul medical avizat, dar au actiune adjuvantă care le recomandă a fi consumate complementar medicatiei prescrise. În acest mod, sperăm să contribuim mai mult la limitarea agravării simptomelor si aparitiei complicatiilor pacientilor DONA”, au declarat reprezentantii DONA.

La nivel global, tendinta consumului de ceai este în crestere, fiind considerată cea mai sănătoasă băutură după apă. Proprietătile terapeutice ale ceaiului sunt multiple: stimulează si revitalizează functiile organismului; asigură o bună hidratare a organismului; ajută la scăderea greutătii corporale; diminuează riscul dezvoltării sindromului metabolic, iar continutul de antioxidanti contribuie la reducerea efectelor radicalilor liberi.

 

Regulamentul complet de desfăsurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant si poate fi consultat în farmaciile DONA din orasele participante.

DONA este una dintre cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experientă de peste 20 de ani pe piata locală si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toată tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii, având acoperire natională.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar