transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2016

eMAG Commercial Traineeship - program cu 10 pozitii platite de trainee, in echipa Comerciala

eMAG Commercial Traineeship - program cu 10 pozitii platite de trainee, in echipa Comerciala
 Alte stiri la aceasta categorie

eMAG lansează în premieră programul „Commercial Traineeship” si deschide 10 pozitii de trainees în echipa Comercială, una dintre cele mai mari din companie. Astfel, timp de 6 luni de învătare accelerată, tinerii vor avea sansa de a lucra cu cei mai mari furnizori din piată, de la IT la Fashion, de la Mobile si până la Home& Deco, în cele două departamente ale echipei (Hard Lines si Soft Lines). Totodată, acestia vor fi coordonati de 5 mentori din departamentul Comercial, manageri de categorie si produs cu senioritate, sub îndrumarea cărora tinerii vor descoperi procesele care stau la baza acestui departament si vor contribui la dezvoltarea categoriilor de produse existente pe eMAG. 

„eMAG Commercial Traineeship” se adresează tinerilor cu experientă de minimum 2 ani în comercial, achizitii, vânzări, consultantă, audit sau analiză financiară, absolventi de studii superioare, cu spirit antreprenorial, agili si cu poftă de învătare.

Înscrierile se desfăsoară în perioada 14 iulie – 3 august, programul urmând să aibă loc în intervalul septembrie 2016 – februarie 2017. Toate posturile de traineeship vor fi plătite, iar la final cei mai performanti participanti pot fi angajati în cadrul eMAG.

„Clientii nostri găsesc pe site o gamă foarte mare de produse, iar acest lucru este posibil datorită unei echipe puternice, formată din oameni energici si cu spirit antreprenorial, echipa de Comercial. Prin acest program vrem să le oferim tinerilor posibilitatea să înteleagă mai bine ce înseamnă să lucrezi alaturi de pionerii e-commerce din România. Avantajul pentru trainees este că îsi vor putea alege directia în care vor să se dezvolte, product sau category management, vor trece prin unul dintre cele mai mari evenimente de shopping, Black Friday, si vor avea acces la un program de învătare gândit special pentru ei, de la induction si training de e-commerce, până la training-uri de negociere si activităti dedicate de cunoastere a celorlalte echipe din departamentul Comercial”, spune Stejara Pircan, Commercial Director Hard Lines eMAG.Programul „eMAG Commercial Traineeship” oferă participantilor sansa de a lucra alături de oameni cu experientă la dezvoltarea unor proiecte de impact pentru business-ul eMAG si de a acumula cunostinte în aria comercială. Pe parcursul celor 6 luni, cei 10 trainees vor participa la planificarea, implementarea si monitorizarea campaniilor promotionale si le vor adapta în functie de evolutie si target. În plus, vor contribui la îmbunătătirea experientei clientilor si la optimizarea categoriilor de produse, vor urmări îndeplinirea indicatorilor de performantă, vor învăta tactici de negociere cu furnizorii si vor gestiona stocurile de produse.  

Echipa comercială din eMAG este organizată în două departamente mari, fiecare cu roluri de Category Management si Product Management. Primul departament este Hard Lines si cuprinde categorii precum electronice, electrocasnice mici si mari, IT, mobile, casă&bricolaj, auto si petshop (mâncare si accesorii pentru animale), iar cel de-al doilea este Soft Lines, cu sport, beauty, copii&jucării, Home&Deco, media, cărti si birotică.

Programul se adresează tuturor tinerilor absolventi din toată tara, cu minimum doi ani de experientă relevantă, si este dezvoltat în parteneriat cu Catalyst Solutions, companie specializată în recrutare si employer branding, care detine Hipo.ro, portal de carieră care se adresează candidatilor cu studii superioare.

Toti cei 10 trainees vor lucra în cadrul echipei comerciale din Bucuresti. Aplicantii se pot înscrie accesând http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/sectiune/1244 până la data de 3 august 2016. După perioada de înscriere, aplicantii vor intra într-un proces interactiv de selectie pe parcursul lunii august.

Fondat în 2001 de antreprenori români, eMAG este un pionier al pietei de comert online din România si a devenit un lider regional, cu prezentă în Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant în servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă crestere atât prin oferta proprie, cât si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare în rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar