transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-05-2016

Epson obtine 33% din piata proiectoarelor in T1, 2016, fiind liderul pietei

Epson obtine 33% din piata proiectoarelor in T1, 2016, fiind liderul pietei
 Alte stiri la aceasta categorie

Epson anuntă o cotă de 33% pe piata locală de proiectoare în primul trimestru al acestui an, ca număr de unităti, mentinându-si pozitia de lider al pietei. Comparativ cu primul trimestru al anului trecut, Epson a dublat numărul de proiectoare livrate, fiind peste ritmul de crestere al pietei. Modelele cu cea mai bună evolutie au fost cele cu rezolutie WUXGA, SVGA si WXGA, precum si modelele interactive.

În total, piata de proiectoare a crescut cu aproximativ 38% ca volum si cu 26% ca valoare în primul trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut, potrivit datelor Futuresource Consulting.

„Asteptând campionatul de fotbal, am estimat o crestere mare pe piata de proiectoare, care se vede încă din primul trimestru la nivelul întregii piete. Pentru noi, campionatul Euro 2016 a avut deja un prim efect în cresterea vânzărilor de proiectoare în mai toate gamele, de la modelele cu rezolutie SVGA până la cele cu rezolutie WUXGA, si ne asteptăm ca tendinta să continue în acelasi ritm”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România si Bulgaria. 

Epson oferă un portofoliu nou de modele de proiectoare care au fost gândite pentru toate tipurile de utilizări, de la folosirea la birou, până la vizionarea de filme si evenimente sportive. În luna septembrie a anului trecut, Epson a lansat o gamă de proiectoare cu rezolutie WUXGA foarte accesibile ca pret care pot servi atât muncii, cât si divertismentului.

De asemenea, oferta include si proiectoare wireless, care se pot conecta la telefoane mobile, tablete sau laptopuri, precum si modele interactive, short throw si ultra short throw, ori modele instalabile cu luminozitate ridicată.

Recent, gama a fost extinsă si cu primul proiector laser care dispune de o tehnologie de amplificare 4K, modelul EH-LS10000, ideal pentru proiectii de înaltă calitate.

Până la finalul anului, Epson estimează ca piata de proiectoare ar putea atinge un număr de 26.000 de unităti, cu 25% peste anul trecut.

Epson este lider mondial în tehnologie, dedicat în a conecta oameni, lucruri si informatii cu tehnologiile sale originale compacte, economice si de mare precizie. Cu o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală si sisteme digitale de imprimare, până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania este axată pe încurajarea inovatiei în domenii precum inkjet, comunicatii vizuale, wearables si robotică.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar