transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-04-2016

Epson Romania: piata de proiectoare va creste anul acesta cu 25%

Epson Romania: piata de proiectoare va creste anul acesta cu 25%

Epson, liderul pietei de videoproiectoare din România, a vândut anul trecut cu peste 75% mai multe proiectoare comparativ cu 2014. Rezultatele bune au venit ca urmare a introducerii de noi modele în portofoliu, dar si pe fondul constientizării avantajelor folosirii proiectoarelor de către consumatorii finali, care au dus la cresterea vânzărilor.

„Pentru 2016 ne-am propus să ne păstrăm pozitia de lider pe piata locală de proiectoare pe care am redobândit-o în ultimele două trimestre ale anului 2015. tintim anul acesta o crestere de peste 30% a numărului de proiectoare vândute pe piata din România”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România si Bulgaria, mentionând că vânzările din această industrie vor fi impulsionate anul acesta de competitiile sportive si de investitiile din segmentul HORECA.

Cât priveste întreaga piată de proiectoare din România, anul trecut au fost comercializate 21.000 de unităti, în valoare de aproximativ 12 milioane de euro. Potrivit estimărilor reprezentantilor Epson, numărul unitătilor vândute va creste anul acesta cu circa 25%.

„Proiectoarele devin produse din ce în ce mai accesibile, pretul mediu al acestora fiind în continuă scădere, în prezent ajungând la aproximativ 530 de euro la nivelul întregii piete, potrivit celor mai recente date ale companiei Futuresource Consulting”, mai spune Simona Decuseară.

Totodată, interesul consumatorilor a început să gliseze de la „primul pret” către produse cu pret mediu si specificatii mai avansate; însă consumatorii rămân sensibili la pretul produsului.

Mobilitatea, este, de asemenea, un aspect de care tin seama tot mai multi clienti în procesul de achizitie al unui proiector.

„În septembrie anul trecut am lansat pe piata din România 11 noi modele de proiectoare destinate atât folosirii la birou, cât si divertismentului de acasă. Spre deosebire de anii trecuti, când lansam game de produse specifice pentru fiecare categorie, noile proiectoare au fost gândite pentru toate tipurile de utilizări. Iar acest lucru presupune din start proiectoare de dimensiuni mai reduse cu un grad mare de mobilitate. De asemenea, vorbim de proiectoare wireless, care se pot conecta la telefoane mobile, tablete, laptopuri, astfel încât redarea continutului se realizează foarte usor”, explică Simona Decuseară.

Clientii devin din ce în ce mai educati în ceea ce priveste avantajele folosirii proiectoarelor si înteleg diferenta între a se uita la televizor si experienta de cinema pe un ecran mare, în propria locuintă, pe care o oferă un videoproiector.

În ceea ce priveste tehnologia de proiectie, se conturează o nouă tendintă pe piată: proiectoarele laser, care oferă  clientilor calitate mai bună a imaginii, o gamă mai largă de culori, un contrast mai bun si o durată mai mare de utilizare.

EH-LS10000 – primul proiector laser de la Epson

În acest context, Epson lansează modelul EH-LS10000, primul proiector laser destinat entuziastilor home cinema care îsi doresc cele mai bune performante în ceea ce priveste tehnologia de proiectie. 

EH-LS10000 utilizează o sursă dublă de lumină laser, pentru a furniza cea mai largă gamă de culori si un contrast ridicat, pentru un negru intens. Noua tehnologie reflectorizantă 3LCD oferă rapoarte mari de contrast, pentru a obtine imagini foarte bine definite si o reactie foarte rapidă la miscare, pentru a reda imagini clare în scenele foarte dinamice.

Modelul EH-LS10000 este, totodată, si primul proiector Epson care poate reda  continut 4K. Dispune de tehnologia de amplificare 4K si redă digital continutul Full HD, îmbunătătind imaginile de pe ecran, pentru ca utilizatorii să beneficieze de proiectiile bine definite si de calitate superioară oferite de 4K1 . În plus, are cea mai largă gamă de culori si un balans de alb optim.

Are o luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel înalt, pentru a oferi culori vii si beneficiază de o tehnologie cu 480 Hz care asigură imagini 3D luminoase. Printre caracteristici sunt incluse calibrarea ISF, tehnologia de îmbunătătire a detaliilor, interpolarea cadrelor, conversia de la 2D la 3D si controlul adâncimii imaginii. Datorită utilizării tehnologiei laser, modelul are o sursă de lumină cu o durată lungă de viată de 30.000 ore în modul Eco. Din acelasi motiv, acest model are un timp de pornire redus, proiectând imagini cu luminozitate maximă după doar 20 secunde.

Epson este lider mondial în tehnologie, dedicat în a conecta oameni, lucruri si informatii cu tehnologiile sale originale compacte, economice si de mare precizie. Cu o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală si sisteme digitale de imprimare, până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania este axată pe încurajarea inovatiei si pe depăsirea asteptărilor clientilor în domenii precum inkjet, comunicatii vizuale, wearables si robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 72.000 de angajati în 93 de companii din întreaga lume si este mândru de contributiile permanente aduse protejării mediului si comunitătilor în care operează.

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Având o fortă de muncă de 1.700 de angajati, vânzările Epson Europe în anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar