transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

FlorideLux - profit de 200.000 de euro in 2015, de 4 ori mai mare fata de 2014

FlorideLux - profit de 200.000 de euro in 2015, de 4 ori mai mare fata de 2014

Profitul grupului FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a crescut, anul trecut, cu peste 300% față de 2014, majorîndu-se de la 50.000 euro, la circa 200.000 de euro, pe fondul optimizării costurilor și formulei de calcul a prețurilor.

Potrivit informațiilor companiei, și cifra de afaceri a companiei a crescut cu circa 13% anul trecut, ajungând la 900.000 euro. Rezultatul vine în contextul unui 2015 concentrat pe consolidarea poziției FlorideLux pe anumite segmente, obiectivul principal al grupului fiind profitabilitatea.

”În 2015 am ales să ne consolidăm poziția pe anumite segmente și să ne restrângem activitatea pe altele, întrucât am dorit să ne concentrăm pe profitabilitate. Astfel, pentru 2015 vorbim de o cifră de afaceri de aproape 900.000 de euro. Cel mai important aspect este legat de profitabilitate, unde, prin optimizarea costurilor și a formulei de calcul a prețurilor, am reușit să ajungem la aproape 200.000 de euro per grup, lucru foarte important în discuțiile cu eventualii investitori”,  declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.ro.

Potrivit lui Dosinescu, tot profitul raportat de companie a fost reinvestit în dezvoltare, stocuri și achiziții de tehnică necesară dezvoltării.

Astfel, anul 2016 a debutat în forță pentru FlorideLux, care estimează o creștere de 20% față de 2015, având în vedere inclusiv planurile de relansare ale proiectelor cosuridelux.ro și brazidecraciun.ro.

București, Brașov, Cluj-Napoca – în topul zonelor cu cele mai mari vânzări

Conform repezentantului FlorideLux, din totalul vânzărilor online și offline raportate anul trecut de grup, cele mai multe – aproximativ 40% - au fost înregistrate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

O evoluție importantă în dinamica business-ului pe 2015 au avut-o și abonamentele pe segmentul HoReCa, care au crescut cu 15% față de 2014. În ceea ce privește device-urile de pe care s-a comandat pe FlorideLux anul trecut,  34% dintre acestea au fost finalizate de pe mobil, la care se adaugă 8% din comenzi venite de pe tablete.

”Procentul poate fi chiar un pic mai mare dacă luăm în considerare faptul că mulți s-au informat pe mobil și au finalizat comenzile telefonic sau chiar la sediile FlorideLux.ro”, explică Marius Dosinescu.

Însă, deși numărul comenzilor finalizate de pe mobil, din punct de vedere valoric, comenzile de pe desktop au o pondere mult mai mare, respectiv de 82% din total.

Câți bani dau românii pe flori și care sunt cele mai vândute buchete

Cele mai multe flori FlorideLux s-au comercializat în lunile februarie și martie, când au fost înregistrate aproximativ 25% din totalul vânzărilor raportate anul trecut de grup.

Valoarea medie a comenzii înregistrate în 2015 pe FlorideLux.ro s-a ridicat la aproximativ 200 de lei, cele mai vândute produse fiind buchetele cu trandafiri roșii și frezii galbene, buchetele de trandafiri, bonsaii înfloritori, buchetele de primăvară, cu lalele galbene, lalele mov, flori de wax flower înflorit și bubleurum, și coșurile cu flori de liliac, lalele bouvardia și frezii.

Din totalul vânzărilor raportate anul trecut de florărie, 20% au fost asigurate de segmentul corporate, în contextul în care grupul s-a axat foarte mult pe utilizatorii finali, iar mulți dintre cei care aveau companii au migrat către conturi de persoane fizice.

”Bugetul mediu alocat de o companie în perioada 1 - 8 Martie este de aproximativ 1.000 de euro pe comandă, care include mai multe produse, în special serii de buchete pe care le oferă angajatelor”, a mai afirmat Marius Dosinescu.

Potrivit acestuia, în 2016 bugetul mediu alocat de companii va crește cu circa 30% față de 2015, având în vedere faptul că anul acesta 1 și 8 Martie vor fi în timpul săptămânii, spre deosebire de anul anterior, când ambele au fost duminica.

Aranjamentele florale, buchetele și cadourile asigură mai bine de 60% din volumul vânzărilor FlorideLux, florile și aranjamentele florale pentru nuntă au o cotă de aproximativ 10% din totalul produselor comercializate de grup, restul afacerilor fiind generat de coroane.ro, brazidecraciun.ro și cosuridelux.ro.

Cerere în căsătorie cu 299 de trandafiri

Cea mai inedită comandă primită de FlorideLux în 2015 a venit din partea unui domn din provincie, care a vrut să creeze un moment unic pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui. Pentru a-și pune planul în aplicare, bărbatul a comandat un coș imens cu 299 de trandafiri roșii, o inimă de petale de trandafiri pe pat și petale de la 500 de trandafiri împrăștiate prin toată casa. Atmosfera a fost întregită de 50 de lumânări aprinse în întreaga casă, potrivit reprezentanților companiei.

Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 13 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate precum buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în București, Brașov, Cluj.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar