transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2016

FlorideLux extinde livrarile in aceeasi zi, cu 45 de parteneri locali

FlorideLux extinde livrarile in aceeasi zi, cu 45 de parteneri locali

Grupul FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din România, a decis extinderea prezentei pe segmentul livrărilor de flori în aceeasi zi, prin lansarea unei retele de comenzi dedicate florăriilor locale. Astfel, încă din prima săptămână de la lansarea acesteia, compania a atras 45 de parteneri din întreaga tară, urmând ca, până la finalul anului, numărul lor să se apropie de 400.

Potrivit informatilor FlorideLux, atât cele 45 de florării care au intrat deja în sistemul de comenzi a companiei, dar si restul de parteneri ce urmează a fi atrasi, sunt localizate în orase resedintă de judet, unde nu sunt prezente francize FlorideLux. Partenerii care fac parte din reteaua dedicată primesc comenzi de flori si cadouri de la FlorideLux, pe care apoi trebuie să le livreze pe o rază de cel mult 20 km, în aceeasi zi.

În ceea ce priveste motivele pentru care compania a decis consolidarea prezentei pe nisa de livrări flori si cadouri în aceeasi zi prin parteneriate cu florării locale, acestea sunt avansul tehnologic si educarea pietei de flori, care au influentat direct activitatea jucătorilor din provincie.

”Pe fondul dezvoltării tehnologice, acum florăriile locale fac fată foarte bine comenzilor si e din ce în ce mai facil să lucrăm cu ele. Această nisă este importantă pentru noi si estimăm ca, până la finalul anului, genul acesta de parteneriate să genereze circa 20% din veniturile pe segmentul same-day delivery. În plan secundar, ne dorim ca, prin dezvoltarea retelei pentru partenerii din tară, acest concept să se transforme, pe viitor, într-un angro pentru florăriile locale”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si Fondator FlorideLux.

Potrivit CEO-ului FlorideLux, la nivel european, florăriile au afaceri de circa 150.000 de euro pe an.

Însă, în România, cifra de afaceri medii a unei florării locale este de aproximativ cinci ori mai mică.

”Având în vedere performantele mult mai mici pe care le au comparativ cu media europeană, rezultă că aderarea la o astfel de retea este binevenită si pentru florăriile locale, care îsi pot rotunji anual veniturile cu câteva mii de euro. Acestea pot primi săptămânal, în medie, 5 – 6 comenzi de pe FlorideLux fără să plătească vreun cost pentru a face parte din această retea”, explică Marius Dosinescu.

Florăriile FlorideLux, cu o experientă de peste 13 ani pe piata din România, oferă produse si servicii de calitate precum buchete si aranjamente florale, cosuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alăturarea la cea mai mare retea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în Bucuresti, Brasov, Cluj.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar