transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2016

Marelvi - unic importator si distribuitor de aparatura frigorifica Liebherr in Romania, inclusiv pe segmentul profesional

Marelvi - unic importator si distribuitor de aparatura frigorifica Liebherr in Romania, inclusiv pe segmentul profesional

Incepând cu 1 iulie 2016, compania Marelvi a preluat divizia comercială a producătorului de aparate frigorifice Liebherr, devenind astfel singurul importator si distribuitor de aparatură frigorifică Liebherr din România.

Încă din 2008, compania importă si distribuie aparate frigorifice Liebherr de uz casnic pe piata românească, aducând în casele românilor calitatea celor mai avansate tehnologii în materie de răcire alimentară. În prezent, Liebherr si-a consolidat cota de piată în domeniul produselor frigorifice premium si a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România.

Începând cu luna iulie a acestui an, Marelvi îsi completează oferta comercială Liebherr si cu portofoliul de aparate frigorifice profesionale, care include o gamă largă de produse din industria hotelieră si catering, retail alimentar, brutării si patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturilor, alimente congelate si înghetată.

”Parteneriatul stabil pe care-l avem cu Liebherr încă din 2008 ne-a confirmat că succesul nu poate veni decât din colaborările între profesionisti. Acest lucru ne-a determinat să ducem această colaborare la un alt nivel,  prin preluarea diviziei comerciale. În contextul extinderii acestui parteneriat, putem acum veni si în întâmpinarea micilor si marilor afaceri din industria alimentară, hotelieră, de cercetare  si farmaceutică din România, furnizându-le produse si tehnică frigorifică profesională de ultimă generatie, la cele mai înalte standarde de calitate.”, a declarat Dumitru Mihalescul, proprietarul Marelvi.

Aparatele frigorifice pentru uz comercial Liebherr se evidentiază printr-o operare facilă si în deplină sigurantă, calitate premium a componentelor utilizate, tehnologie inovatoare cu sisteme de răcire profesionale si eficiente si un design atractiv si robust.Liebherr oferă acum si în România o gamă largă de produse din industria hotelieră si catering, retail alimentar, brutării si patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturiilor, alimente congelate si înghetată. Echipamentele sunt concepute pentru a fi integrate într-un concept HACCP si îndeplinesc cerintele unui plan de igienă alimentară optim. Ca si în cazul aparatelor de uz casnic, echipamentele comerciale se remarcă prin consumul de energie foarte redus si o eficientă maximă.

Compania Marelvi a fost fondată în anul 1995 si de atunci a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de electrocasnice si electronice din România, având o experientă de peste 20 ani în domeniu si o cifră de afaceri anuală estimată la 42 milioane euro în 2015.

Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Afacere de familie, Liebherr a început în 1949 si a devenit până astăzi un grup de peste 130 de companii, cu o cifră de afaceri de peste 9,1 miliarde de euro si aproximativ 41.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitătii în Europa, dar si în alte părti ale lumii. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar