transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-04-2016

Miele a lansat The Invisible Kitchen, proiect nominalizat la Milan Design Award

Miele a lansat The Invisible Kitchen, proiect nominalizat la Milan Design Award
 Alte stiri la aceasta categorie

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a fost nominalizată la Milan Design Award 2016 pentru proiectul “The Invisible Kitchen”. Prima reprezentatie a noului concept tehnologic, unic în lume, propus de Miele a avut loc la “Milan Design Week 2016” în cadrul Eurocucina, cel mai important târg de mobilă de bucătărie din Europa. Mai mult de 23 de mii de persoane au putut vedea în ce constă bucătăria viitorului.

Totodată, Miele a prezentat si noile serii de electrocasnice premium: electrocasnicele încorporabile fără mânere din seria ArtLine si noua gama de masini de spălat vase, G 6000 EcoFlex.

“The Invisible Kitchen” este o instalatie sub formă de inel, cu un diametru de opt metri si o greutate de câteva tone. La Eurocucina, vizitatorii au putut vedea doi bucătari-sefi care au pregătit trei feluri de mâncare, sub atenta supraveghere a mentorului virtual “The Invisible Kitchen”. Obiectivul întregului eveniment a fost atingerea celui mai ridicat nivel de inspiratie în materie de cooking.

“The Invisible Kitchen dă un nou sens creativitătii în bucătăriei. Datorită noii tehnologii, gătitul va fi de fiecare dată o activitate interesantă si distractivă pentru orice bucătar”, a spus dr.

Axel Kniehl, director executiv în cadrul Miele Group, responsabil de departamentele de Marketing si Vânzări. „Bucătăria este invizibilă în sensul că niciun aparat electrocasnic nu este utilizat, iar accentul este pus pe nevoile utilizatorului. Întreaga tehnologie din spatele conceptului provine din cercetările amănuntite făcute de specialistii Centrului de Design Miele“, a mai spus dr. Axel Kniehl.

Pe ecranul computerului de bucătărie sunt trecute toate alimentele din cămară, iar în functie de acestea utilizatorul primeste o serie de retete pe care le poate găti; se selectează reteta si urmează apoi pregătirea ei, pas cu pas, utilizatorul primind asistentă pe tot parcursul pregătirii preparatului. Pentru ca reteta să iasă ca la carte, mentorul digital are grijă să intervină atunci când bucătarul greseste timpul de gătire, cantitătile de ingrediente sau timpul de preparare ales. Asadar, fiecare retetă va iesi fără probleme datorită celei mai avansate tehnologii propuse de Miele. După finalizarea felului de mâncare, utilizatorul poate să-si selecteze muzica potrivită pentru cină, în timp ce “The Invisible Ktichen” îi va spune cum să aseze tacâmurile la masă.

Proiectul “The Invisible Kitchen” a fost nominalizat la Milan Design Award alături de alte 15 companii care au prezentat noile tendinte în materie de mobilă la cel mai important târg de profil din Europa.

Pe lângă bucătăria viitorului, Miele a prezentat la Milan Design Week si o serie de noi produse care urmează să fie lansate în magazinele Miele începând din această vară. Este vorba despre  seria de produse încorporabile ArtLine: cuptoare simple sau cuptoare combinate abur cu microunde care se integrează perfect în mobila de bucătărie, dar si de noua gamă de masini de spălat vase din seria G 6000 EcoFlex care vin cu noi caracteristici pentru consumul redus de energie si un program scurt de 58 de minute.

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeasi viziune, traditiile si standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai putine reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoastere la nivel international. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat si oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, apartinând familiilor Miele si Zinkann – aflate astăzi la a patra generatie. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.700 de angajati, prezent în 47 de tări prin subsidiarele proprii de vânzări si în 50 de tări prin intermediul distribuitorilor si importatorilor. În anul financiar 2014/2015, a obtinut vânzări în valoare totală de 3,5 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întretinere a rufelor; masini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întretinere a rufelor si masini de spălat vase pentru uz profesional, dar si aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL si-a deschis portile si în România, una dintre principalele tări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar