transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2016

Parteneriat Lavazza - Alitalia: cafeaua italiana ajunge la bordul zborurilor si in zonele de lounge Alitalia

Parteneriat Lavazza - Alitalia: cafeaua italiana ajunge la bordul zborurilor si in zonele de lounge Alitalia
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania aeriană Alitalia si Lavazza, unul dintre cele mai cunoscuti producători globali de cafea, au semnat un important parteneriat pe trei ani ce le va permite pasagerilor care aleg să călătorească pe cele 147 de rute oferite de operatorul italian să savureze o gamă exclusivă de cafea.

Astfel, toti pasagerii Alitalia, indiferent de clasa la care călătoresc, vor putea să se delecteze cu o cafea instant de calitate superioară, realizată special pentru compania aeriană italiană, printr-un amestec de boabe de cafea Arabica 100%.

Alături de cafea decofeinizată si cafea instant, pasagerii de la clasa business de pe zborurile pe distante lungi vor avea posibilitatea să aleagă, a la carte, diferite băuturi preparate folosind unul din trei blend-uri de espresso selectionate special pentru Alitalia. Acestea trei sunt iTierra!, o cafea organică 100%, care provine din ferme certificate de organizatia Rainforest Alliance si care are un gust bogat, cu note de ciocolată, Gran Riserva, cu o aromă bogată si o savoare dulce si somptuoasă, si Gran Crema, o cafea espresso italiană clasică cu un gust echilibrat.

Conform întelegerii dintre cele două companii, cafeaua Lavazza va fi servită si în zonele de lounge Alitalia din aeroporturile din Italia, cât si din cele internationale. Parteneriatul dintre Alitalia si Lavazza este încă o dovadă a angajamentului celor două companii de a promova produsele si serviciile italiene de top în întreaga lume.

Arta de a combina diferite tipuri de cafea a fost proiectul de suflet al fondatorului companiei, Luigi Lavazza, care a inventat acest concept în magazinul său din Torino, în urmă cu peste 120 de ani. Alitalia si Lavazza si-au unit fortele pentru a le oferi pasagerilor experiente de calitate, atât în aer, cât si la sol.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar