transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-05-2016

Pretuim sanatatea clujenilor - campanie locala de marketing lansata de Dona

Pretuim sanatatea clujenilor - campanie locala de marketing lansata de Dona

În perioada aprilie – octombrie 2016, în reteaua de farmacii DONA din Cluj-Napoca se desfăsoară programul „Pretuim sănătatea clujenilor”, adresat persoanelor cu afectiuni cronice care îsi procură tratamentul prescris de medicul curant, în baza prescriptiei medicale compensate.

„Ne-am propus să întelegem cât mai bine dificultătile cu care se confruntă pacientii si să îi ajutăm să îsi mentină sau să îsi îmbunătătească starea de sănătate si calitatea vietii. Dincolo de accesul la tratament, pacientii – în special cei cu afectiuni cronice - sunt interesati de remedii complementare si sfaturi pentru adaptarea stilului lor de viată, îsi doresc cât mai mult confort si, nu în ultimul rând, caută să reducă efortul financiar lunar destinat produselor si serviciilor medicale. Întelegând toate aceste aspecte, venim în întâmpinarea clujenilor cu o serie de actiuni care să îi ajute în gestionarea acestor dificultăti. Farmacistii nostri îi asteaptă întotdeauna pregătiti cu sfaturi utile”, a declarat Alexandru Popa, Directorul Regional.

Persoanele cu afectiuni cardiovasculare care îsi ridică tratamentul prescris pe retete compensate, din farmaciile DONA vor primi, în functie de preferintele lor, ceaiuri cu proprietăti terapeutice sau suplimente alimentare. Actiunea se desfăsoară până în luna octombrie, în farmaciile DONA din Cluj-Napoca, cu exceptia celei situate pe strada Ion Creangă numărul 2D.

Pentru a reduce timpul de asteptare, DONA a implementat un program de calcul rapid al retetei. Astfel, în doar două minute pacientii pot afla valoarea de plată, fără să fie conditionati în vreun fel.

Acest serviciu este disponibil în trei farmacii din oras, situate în:

Strada Padin, numărul 20 - 22, complex Flora

Piata Mihai Viteazu, numărul 17

Strada Ion Mester, numărul 5, scara 3

De asemenea, atentia a fost îndreptată si spre efortul financiar pe care pacientii cu boli cronice îl fac periodic, pentru a-si asigura tratamentul. Astfel, DONA vine în sprijinul lor cu bonuri valorice de 10 lei care pot fi utilizate ca reducere la coplată la ridicarea retetei compensate. Acestea sunt valabile în toate farmaciile DONA din Cluj-Napoca, până la sfârsitul anului.

Regulamentul complet de desfăsurare a campaniei poate fi consultat în farmaciile DONA din Cluj-Napoca si pe www.farmaciiledona.ro .

DONA este una dintre cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experientă de peste 20 de ani pe piata locală si mai mult de 2 milioane de pacienti lunar. Compania are peste 2300 de angajati si 281 de farmacii în toate judetele tării.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar