transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2016

Seattle`s Best Coffee - un nou brand de cafea la KFC

Seattle`s Best Coffee - un nou brand de cafea la KFC
 Alte stiri la aceasta categorie

KFC aduce în meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee – o cafea mediu prăjită, cu un gust unic si intens, datorat calitătii superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica. Noul sortiment de cafea este disponibil în opt variante, de la espresso, americano si white americano, la specialităti precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte si vanilla latte.

Seattle’s Best Coffee este disponibilă în diferite tări din Europa - Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Finlanda, Norvegia si Danemarca, fiind acum prezentă si în România, în toate restaurantele KFC din tară. Seattle’s Best Coffee este un brand cu o istorie de peste 40 de ani, fiind recunoscut pentru calitatea superioară, gustul intens si accesibilitatea pe care o oferă clientilor. De asemenea, Seattle’s Best Coffee este certificată Fairtrade.

„Pentru iubitorii de cafea, fiecare mic succes al zilei merită să fie sărbătorit cu o cafea bună. De aceea am inclus în meniurile noastre unul dintre cele mai bune sortimente de cafea - Seattle’s Best Coffee, pentru a oferi clientilor nostri o optiune de calitate, la un pret accesibil”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

„Consumatorii îsi doresc produse care oferă un raport bun calitate-pret, motiv pentru care suntem siguri că parteneriatul cu Seattle’s Best Coffee va fi unul de succes. Prin intermediul acestui parteneriat punem la dispozitia clientilor nostri o cafea de calitate premium, cu un gust intens”, a adăugat Monica Eftimie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar