transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-02-2016

UPS - un nou segment de zbor cargo si un centru operational la Cluj-Napoca

UPS - un nou segment de zbor cargo si un centru operational la Cluj-Napoca

UPS (NYSE:UPS) introduce un nou segment de zbor cargo si deschide un centru operational la Cluj-Napoca. UPS conectează astfel 44 de orase din opt judete situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania. Prin introducerea noului segment de zbor, UPS va oferi în această regiune ore maxime mai târzii de preluare a expeditiilor de export aeriene. 

„Prin extinderea orelor maxime de preluare a expeditiilor, venim în întâmpinarea nevoilor companiilor multinationale si ale IMM-urilor care au în vedere extinderea pe pietele internationale”,  declară Daniel Carrera, presedintele UPS pentru Europa de Est. „UPS poate acum să le ofere companiilor din regiunea de centru-nord a României până la cinci ore suplimentare de productie, datorită extinderii orei maxime de preluare a expeditiilor.”

Cele opt judete în care au fost extinse orele maxime de preluare a expeditiilor internationale de export aerian sunt: Alba, Bistrita-Năsăud, Cluj, Maramures, Mures, Sălaj, Satu Mare si Sibiu.

„Ne bucură initiativa UPS de a include Aeroportul International Cluj în reteaua globală a companiei. Cresterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 fată de anul 2014 arată potentialul de dezvoltare a regiunii. Ne dorim ca parteneriatul cu UPS să fie de lungă durată si să continue tendinta de crestere a traficului cargo de pe Aeroportul International Cluj”, declară David Ciceo, directorul general al Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj.


   
Regiunea de centru-nord a tării este hub de productie pentru companii multinationale si IMM-uri în domenii precum automotive, textile si productie industrială.      
„Începerea operatiunilor UPS pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj oferă noi oportunităti de transport pentru companiile din regiune. Suntem convinsi că UPS va avea succes si că această initiativă va contribui la dezvoltarea economică a judetului Cluj”,  declară Marius Mînzat, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Noul centru operational de la Cluj-Napoca urmează îmbunătătirii serviciului de export pentru expeditiile preluate din patru judete din estul României (Bacău, Iasi, Neamt si Vaslui), precum si deschiderii noului centru operational din Timisoara. Totodată, UPS  a îmbunătătit recent serviciul de import oferit în două centre importante de business din vestul si centrul tării, Oradea, respectiv Sibiu.

De asemenea, anul trecut, serviciul UPS Worldwide Express Freight a fost extins în România, oferind livrare door-to-door pentru transporturile internationale de mărfuri paletizate, de peste 70 de kg, în 1-3 zile.

UPS este prezent pe piata din România din 1990 si operează în mod direct începând cu anul 2008. Centrele UPS din România se conectează la reteaua globală UPS prin intermediul zborurilor zilnice dedicate de pe aeroporturile Otopeni, Timisoara si Cluj-Napoca. UPS România are aproximativ 140 de angajati si o flotă  compusă din 100 de autovehicule.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar