transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2016

Western Union a lansat aplicatii mobile pentru sisteme Android si Apple

Western Union a lansat aplicatii mobile pentru sisteme Android si Apple
 Alte stiri la aceasta categorie

Noile caracteristici sunt disponibile clientilor din Marea Britanie, Germania, Franta si Italia permitând efectuarea comodă si rapidă de plăti digitale prin folosirea unei interfete simplificate care economiseste timp, permite scanarea cardului de credit si tranzactii cu repetare rapidă

Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăti, a lansat o nouă versiune a aplicatiei mobile Western Union pentru dispozitivele care folosesc Android si Apple în Marea Britanie, Germania si Italia. Aplicatia este deja disponibilă consumatorilor în Franta.

Aplicatia Western Union pentru mobil reprezintă o nouă optiune digitală pentru comunitătile de români care trăiesc în aceste piete de a face transferuri de bani convenabile către România, fondurile transferate putând fi ridicate aici de destinatari dintr-o retea de peste 8.000 de locatii ale agentilor si de la peste 3.000 de bancomate. 

Noua aplicatie permite clientilor să efectueze confortabil transferuri de bani, prin folosirea unei game întregi de solutii de plăti, inclusiv transferuri bancare directe sau prin utilizarea cardurilor de debit si de credit. Aplicatia scurtează timpul petrecut de client în derularea operatiunii de transfer, permitând utilizatorilor să repete cu mare rapiditate tranzactii care au mai fost făcute anterior si să aleagă adresele de transfer direct din jurnalul de adrese al dispozitivului lor. În plus, aplicatia oferă capabilităti de scanare pentru detalii legate de cardurile de credit si de debit.

Mai mult, aplicatia permite clientilor să acceseze informatii anterioare legate de plăti, să urmărească transferurile si să localizeze peste 500.000 de locatii ale agentilor Western Union din întreaga lume.Destinatarii transferurilor pot alege să-si ridice banii fie dintr-o locatie a agentilor Western Union, fie să primească fondurile direct într-un cont bancar sau într-un portofel mobil, în functie de disponibilitatea acestor optiuni în tara de destinatie.

Giovanni Angelini, Senior Vice President si General Manager Western Union pentru Europa, a declarat: "Viziunea Western Union este aceea a unui lider în servicii de plăti transfrontaliere si trans-valutare. Crestem numărul de modalităti de transferare a banilor în sistem, prin extinderea amprentei noastre digitale si prin concentrarea asupra abilitătii noastre de a oferi servicii fizice si digitale. Rezultatul îmbunătătirii aplicatiei noastre mobile în Marea Britanie, Germania si Italia este acela al unui pas înainte către transpunerea în realitate a acestei viziuni."

Daniela Budurea, Country Director, Western Union România si Bulgaria a spus: "Platforma transfrontalieră a Western Union reprezintă o combinatie rară între o retea fizică si o retea digitală inovatoare. Suntem permanent în căutare de solutii rapide, confortabile si fiabile care să contribuie la cresterea amprentei noastre digitale si mobile si care să satisfacă nevoile clientilor. Anuntăm cu bucurie cresterea compatibilitătii si functionalitătii aplicatiei noastre, prin care ne îmbunătătim si mai mult serviciile către clienti. Abilitatea de a transfera bani în peste un miliard de conturi bancare din întreaga lume, cu taxe de transfer transparente, reprezintă un avantaj suplimentar pentru clientii nostri, generând la fel de multă rapiditate si comoditate si pentru cei care primesc banii."

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar