transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2014

12 tineri au inceput programul de management trainee lansat de Lidl Romania

12 tineri au inceput programul de management trainee lansat de Lidl Romania

Pentru cei 12 tineri recrutati în cadrul programului de management trainee lansat de Lidl România la începutul verii, 1 octombrie a fost prima lor zi de pregătire în cadrul companiei. Programul de specializare adresat proaspetilor absolventi de studii superioare (2013-2014) din România si Republica Moldova va dura un an, iar la finalul lui, cei 12 participanti pot avea sansa să ocupe pozitii importante în cadrul Lidl România.

Pe parcursul programului de pregătire, cei 12 tineri, patru din Republica Moldova si opt din România, vor primi pregătirea profesională necesară, activând în mai multe departamente ale companiei Lidl si participând la diferite seminarii de dezvoltare. Acestia vor ajunge, pe rând, să îsi desfăsoare activitatea în magazine, în sediile regionale sau în diverse departamente din cadrul sediului central, astfel încât să reusească să dobândească o experientă profesională cât mai vastă.

La final, se va organiza un Assessment Center, iar participantii care vor obtine rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămâne angajati Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Câstigătorii vor putea ocupa una dintre pozitiile pe care au reusit să se afirme si să aibă cele mai bune performante.

„Dorim să investim în tineri si să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional si personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităti. Este pentru prima dată când Lidl organizează în România acest program de management trainee pentru proaspăt absolventii de studii superioare. La această primă editie si-au depus candidatura peste 1.500 de tineri.

Procesul de selectie a fost unul riguros, iar la finalul lui, 12 tineri pasionati, dornici să învete cât mai multe lucruri noi, au intrat în program. Suntem siguri că acestia vor tine pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre si că vor reusi să se integreze foarte bine în echipă. De asemenea, intentionăm să organizăm si în viitor astfel de proiecte.”, a declarat Maksymilian Braniecki, Director Executiv Lidl România.

„Pentru cei 12 tineri pasionati, acest program de scolarizare reprezintă un pas important în pregătirea lor profesională. Noi îi vom sustine si le vom împărtăsi din experienta noastră, astfel încât să învete cât mai multe lucruri noi, care să le fie de folos pentru a obtine rezultate foarte bune la evaluarea finală din cadrul programului. Dorim ca acesti tineri să devină coechipieri ai echipei noastre de succes”, a declarat Antoniu Radu, Director financiar Lidl România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Linda
You mean I don't have to pay for expert advice like this anormye?!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar