transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2015

6 pozitii de internship deschise la IMAGE PR

6 pozitii de internship deschise la IMAGE PR

IMAGE PR lansează o nouă editie a programului său de internship si deschide 6 pozitii pentru tineri entuziasti care îsi doresc să descopere si să fie implicati în activitatea unei agentii de relatii publice. Internshipul se va desfăsura în perioada mai - iunie 2015.

,,Am organizat până acum mai bine de 15 editii de internship, ne-au trecut pragul zeci de studenti interesati să afle cum arată ziua unui specialist în relatii publice si, de fiecare dată, încercăm să le oferim o experientă reală de învătare si întelegere a domeniului.

Internii nostri devin, timp de două săptămâni, parte din echipa agentiei cu acces la resursele acesteia, pentru că suntem de părere că doar asa pot realiza cât este de complexă activitatea într-o agentie. Ei lucrează îndeaproape cu unul dintre consultantii nostri, sunt implicati în toate etapele realizării unui proiect, sunt îndrumati la fiecare pas si primesc un feedback la finalul perioadei, având astfel parte de o experienta completă”, a declarat Alexandru Păius, Senior Partner IMAGE PR.

Procesul de recrutare de anul acesta porneste de la necesitatea de a identifica acele elemente care se află ,,inside the box” pentru un specialist în comunicare si care reprezintă primul pas, si cel mai important, pe drumul spre ideile ,,outside the box”.

Mecanismul de recrutare, disponibil pe siteul agentiei, constă într-o ,,vânătoare” online de indicii care începe pe pagina de Facebook IMAGE PR si care va testa atentia la detalii a participantilor si creativitatea acestora. Pasul final este un interviu cu reprezentantii agentiei.

Internshipul se adresează studentilor sau absolventilor facultătilor de profil, precum si tuturor celor care doresc să descopere ce presupune o carieră în domeniul comunicării si al relatiilor publice.IMAGE PR este o companie independentă de relatii publice si comunicare si una dintre primele agentii de PR din România, care pe parcursul celor 20 de ani de activitate a contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de relatii publice. 
 
Reputatia IMAGE PR este definită de două decenii de consultată strategic în comunicare, de serviciile de calitate oferite unei game variate de clienti din diferite industrii si de rezultatele proiectelor de comunicare dezvoltate de-a lungul anilor.

Viziunea IMAGE PR este de a crea valoare adăugată pentru clientii săi. Serviciile si solutiile de comunicare oferite construiesc si consolidează puternice reputatii corporative si de brand companiilor multinationale, asociatiilor profesionale sau altor organizatii, aflate în portofoliul IMAGE PR. 
 
IMAGE PR derulează în prezent proiecte si campanii de comunicare pentru Arctic, Amgen, ARPIM, Coca-Cola Hellenic, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Janssen Pharmaceuticals, Unilever, Reckitt Benckiser si altii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pilar
Hello Tim,thank so much for your appreciation. First of all I say that you shold own an anlaog reflex camera, you\'ll learn so much! I use both the Pentax K1000 and the Olympus OM-1, both are working the same good, they are both complete manual, you have just the light meter that is helping you.The only differences between the two is that the olympus has a switch to turn on the light meter and that it is more compact and of course lighter. After a bit of time the pentax is becoming havy and in the bag there isn\'t always place for that big piece so if you care about the size and the weight you have to consider it.Have fun with it!!Take care.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar