transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2014

Adrian Soltan - un nou Accounting Manager in Romania in cadrul Accace

Adrian Soltan - un nou Accounting Manager in Romania in cadrul Accace

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultantă de afaceri din Europa Centrală si de Est, are începând cu luna martie un nou Accounting Manager în România, în persoana lui Adrian Soltan. Acesta are o experientă de peste 8 ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile si finante corporative, cu expunere locală si internatională, dintre care mai mult de 5 ani au fost petrecuti în functii executive în companii de renume, printre care si PricewaterhouseCoopers (PwC).

Absolvent al Facultătii de Finante, Asigurări, Bănci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Adrian Soltan a mai urmat diverse alte cursuri de specializare, atât în tară cât si în străinătate. În acest sens, detine cursuri de specializare în practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la începutul anului 2015 urmează să obtină certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

„Ne bucurăm că Adrian a decis să se alăture echipei noastre din România, în special în contextul cresterii semnificative înregistrate de Accace pe segmentul de contabilitate în ultima perioadă, crestere ce justifică si extinderea echipei pe plan local. Datorită cunostintelor sale solide din domeniul fiscalitătii si contabilitătii, Adrian va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim pe piata din România si avem încredere că va avea rezultate de exceptie în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Anterior, Adrian Soltan a fost Team Lead si Senior Associate în cadrul departamentului de Accounting si Global Compliance Services al firmei de consultantă si audit PricewaterhouseCoopers – International, precum si consultant financiar în cadrul mai multor proiecte si companii. Axat pe performanta afacerii, people management si optimizare, Adrian dispune de o experientă largă în utilizarea si furnizarea de solutii financiare si de contabilitate, pentru a oferi alternative eficiente si rentabile atât în afacerile locale, cât si internationale. În plus, a lucrat si ca trainer pe partea de sisteme contabile si audit intern în cadrul unui proiect câstigat de către compania International Development Ireland Ltd.„Sunt mândru să fac parte din echipa Accace si astept cu nerăbdare provocările pe care această functie mi le va oferi. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu expertii din cadrul departamentului - si nu numai - si că împreună vom continua să oferim servicii de înaltă calitate clientilor companiei”, a spus Adrian Soltan.

Cu o experientă vastă în externalizare si consultantă în regiunea Europei Centrale si de Est, Accace oferă în prezent aceste servicii si la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina si Marea Britanie, precum si în alte 12 tări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croatia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia si SUA. 

Accace oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, raportare financiară, servicii corporate si secretariale, salarizare, administrare de personal, consultantă fiscală si de afaceri. În plus,  Accace pune la dispozitie solutii tehnologice noi pentru a sustine si a îmbunătăti aceste servicii, solutii dezvoltate la nivel global si adaptate în functie de specificul clientilor locali.

Cu o cifră de afaceri anuală la nivel de grup de peste 9 milioane de euro, Accace a reusit să atragă de-a lungul timpului clienti de renume din domeniul imobiliar, precum CBRE sau GE Capital Real Estate, domeniul financiar, ca Allianz si ING, producători mondiali, cum ar fi Pirelli, Goodyear, Yamaha, Scania, ASUS, Sharp, Olympus si Orsay, dar si companii din domeniul serviciilor, precum Grafton Recruitment sau Falck Fire Services.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar