transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2014

Ana-Maria Godja, in echipa V+O Communication pe pozitia de PR Account Manager

Ana-Maria Godja, in echipa V+O Communication pe pozitia de PR Account Manager

V+O Communication anuntă extinderea echipei de consultanti. Începând din august, Ana-Maria Godja se alătură agentiei pe pozitia de PR Account Manager.

Ana-Maria este absolventă a Facultătii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitătii din Bucuresti si are masteratul în Consultantă si Expertiză Publicitară. Are o experientă de 15 ani în comunicare si relatii publice, coordonând de-a lungul timpului comunicarea strategică pentru mai multe companii multinationale din diverse industrii, precum: FMCG, constructii, sănătate sau energie. Este specializată în comunicare corporate, comunicare de brand, comunicare internă, media relations, comunicare de criză si CSR.

„Am descoperit la Ana-Maria câteva dintre valorile organizatiei noastre – încredere, intuitie, curaj si responsabilitate. Suntem convinsi că experienta sa, seriozitatea si maturitatea în gândirea strategică vor completa foarte bine calitătile echipei noastre si vor crea valoare adăugată pentru clientii nostri”, a declarat Lori Visa, General Manager V+O Group.

Ana-Maria a coordonat mai multe proiecte de responsabilitate socială în domeniul nutritiei sănătoase, al protectiei mediului, proiecte de informare si educare în vederea reciclării selective, programe de marketing comunitar, dar are si experienta în sectorul non-guvernamental, lucrând timp de 2 ani în cadrul departamentului de comunicare si marketing al Habitat for Humanity România.

„Am ales V+O, pentru că aici am oportunitatea de a îmbina expertiza  în comunicare si relatii publice cu pasiunea mea pentru CSR.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi, acolo unde este, trebuie să ajute la schimbarea pe care ne-o dorim cu totii în societatea românească. Sunt sigură că împreună cu colegii mei vom asigura clientilor servicii de consultantă strategică si creativă”, spune Ana-Maria.

V+O Communication, nucleul central al grupului, a fost înfiintată în România în 2006 si s-a dezvoltat permanent, fiind astăzi una dintre cele mai dinamice si strategice agentii de PR de pe piata locală. În 2011, V+O si-a extins aria de servicii în zona de digital / social media lansând Bakers Digital Communication, iar în 2012  a lansat divizia de BTL, Briefcase. 

Grupul V+O are un portofoliu variat de clienti, printre care se numără Bancpost, COSMOTE România, Germanos, Euroins Romania, Kanal D, Raffaello, Romtelecom, Studio Moderna, Tagor/Adora, Wizrom Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar