transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2014

Andrei Cohn - noul Managing Director la CohnandJansen JWT

Andrei Cohn - noul Managing Director la CohnandJansen JWT

Incepand cu luna aprilie 2014, Andrei Cohn devine Managing Director CohnandJansen JWT, preluand atributiile Alinei Tudose si pastrand in acelasi timp si functia de Creative Director. Departamentul de creatie va fi condus impreuna cu Alex Negoescu, Deputy Creative Director.

Andrei are o experienta de peste 17 ani in managerierea relatiei cu clienti multinationali si locali, activi in diverse domenii, de la FMCG la servicii financiare, media, retail si pana, bineinteles, la telecom. In acest moment lucreaza atat ca Managing Director, cat si Creative Director, pentru proiectele agentiei. Este premiat la numeroase festivaluri de creativitate, nationale si internationale. Si-a inceput cariera la Scala JWT, a continuat la D’Arcy ca si art director, a revenit la Scala JWT ca si director de creatie, pentru ca in 2002 sa infiinteze propria agentie. In 2010 CohnandJansen s-a afiliat retelei JWT, prin fuziunea cu Scala JWT.

Alina a inceput sa lucreze in comunicare acum 12 ani, la Brandient. Dupa Brandient, a lucrat ca Strategic Planner la McCann Erickson, pentru clienti precum Coca-Cola,Connex sau Vodafone.

Cariera ei a continuat la Vodafone, unde a fost responsabila de strategia externa si interna a brandului cu acelasi nume. Din februarie 2007 este Head of Strategy la Cohn&Jansen, fiind responsabila cu dezvoltarea de platforme strategice pentru: GarantiBank, Alka, Cosmote, Mega Image, Kraft, Vodafone si, incepand cu 2009, a devenit Managing Directorul agentiei.

Alex lucreaza in CohnandJansen de peste 8 ani, a inceput ca si copywriter, clientul său principal a fost Cosmote, pentru care a castigat 3 Effie-uri si cel mai bun spot TV din România pentru MMS.  Acum el este Deputy Creative Director si coordoneaza conturile BCR, Aqua Carpatica, Bunge, Unilever si Bayer.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar