transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2015

Angajatii Lidl beneficiaza de vaccinuri antigripale gratuite

Angajatii Lidl beneficiaza de vaccinuri antigripale gratuite

Începând cu toamna anului 2015, Lidl oferă angajatilor vaccinuri antigripale gratuite, alături de pachetele private de servicii medicale, puse deja la dispozitia acestora din luna aprilie a anului trecut. Astfel, pe lângă cele peste 650 de tipuri de servicii ultramoderne de specialitate disponibile în reteaua de 470 de clinici, spitale si laboratoare private, la nivel national, angajatii vor avea acces, în mod optional, si la vaccinuri antigripale.

Această initiativă completează accesul angajatilor Lidl la servicii variate de îngrijire medicală privată, la cele mai înalte standarde, oferindu-le posibilitatea de a lua măsurile necesare pentru a-si proteja sănătatea, mai ales în sezonul rece. Oferite special tuturor celor peste 4.200 de angajati Lidl, vaccinurile antigripale sunt un beneficiu suplimentar actiunilor pe care compania le dezvoltă pentru a crea un mediu de muncă plăcut si demonstrează grija pe care Lidl o are fată de acestia.

Prin pachetele de servicii medicale oferite începând de anul trecut, angajatii Lidl au acces la cele mai bune clinici si spitale din tară si, în consecintă, la o gamă largă de servicii. De la investigatii, tratamente medicale si consultatii de specialitate si până la tratamente în ambulatoriu sau chiar monitorizarea sarcinii, angajatii Lidl au oricând la îndemână îngrijirea de care au nevoie. Angajatele primesc, de asemenea, o indemnizatie pentru nastere, în valoare de 2.000 RON.

Toate aceste servicii medicale sunt gratuite, iar optiunea de a beneficia de vaccinurile antigripale apartine în totalitate angajatilor Lidl.„Pentru noi este foarte important ca angajatii nostri să beneficieze de cea mai bună îngrijire, în special atunci când este vorba despre sănătatea lor. În acest sens, am conceput aceste programe prin care să punem la dispozitia tuturor angajatilor Lidl servicii medicale gratuite si să le oferim accesul la vaccinurile antigripale, în special în contextul anotimpului în care ne aflăm,” a declarat Dna. Ileana stefan, HR Director Lidl România.

Reteaua Lidl România numără, în momentul de fată, un total de 191 de magazine în toată tara si peste 4.200 de angajati. Acestia reprezintă Echipa de Succes a Lidl, ce lucrează împreună pentru a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar