transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Atuurile pentru o angajare sigura in IT: certificarile pentru cele mai noi tehnologii si limbile straine mai putin intalnite

Atuurile pentru o angajare sigura in IT: certificarile pentru cele mai noi tehnologii si limbile straine mai putin intalnite

Potrivit Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, pentru o angajare sigură într-o companie mare de IT, specialistii ar trebui să detină certificări pentru cele mai noi tehnologii de pe piată si să cunoască cel putin o limbă străină. Deoarece cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat este deja un criteriu esential pentru angajare, cei care vorbesc încă o limbă străină, de preferintă una mai putin întâlnită, prezintă un avantaj important. Stefanini oferă în prezent angajatilor săi diverse modalităti de obtinere a certificărilor, în functie de necesitătile întâlnite în proiecte si stilul de învătare preferat de fiecare specialist.

Angajatii diviziei Application Development din cadrul Stefanini sunt buni cunoscători ai principalelor tehnologii de pe piată, precum Microsoft, Java, Mobile sau SAP, în timp ce toti managerii si specialistii din cadrul diviziei Managed Services detin certificarea ITIL, aceasta reprezentând o garantie a faptului că Stefanini România utilizează standardul ITIL în livrare.

Având în vedere gradul mare de competitivitate de pe piata muncii în IT din România, Stefanini recomandă specialistilor IT să obtină certificări pentru cele mai noi tehnologii, întrucât acest lucru le poate spori sansele de angajare.

Printre principalele certificări detinute de specialistii Stefanini România se numără Microsoft, Oracle, IBM, PHP, Alfresco, ServiceNow, SAP, Adobe, Project Management, Scrum Master, Testing, Cisco si Business Intelligence.

În plus, Stefanini România este una dintre putinele companii europene care are angajati certificati Kony si poate livra servicii bazate pe această platformă de dezvoltare a aplicatiilor mobile.

„A avea o certificare pe o anumită tehnologie poate oferi numeroase oportunităti specialistilor IT care sunt interesati să îsi extindă aria de expertiză. Pot exista si cazuri deosebite, în special în ceea ce priveste platformele specializate, unde certificarea în sine este importantă pentru companie, deoarece poate fi o conditie esentială pentru participarea la o licitatie de proiecte”, a declarat Sabin Gîrlea, Application Development Division Director, Stefanini România.Compania îsi sustine în permanentă angajatii pentru obtinerea certificărilor. Pentru ITIL, Stefanini colaborează cu un trainer certificat, care sustine sesiunile de training organizate de mai multe ori pe an, în timp ce, pentru tehnologiile mentionate, compania oferă metode variate de obtinere a certificărilor, angajatii putând să aleagă între a studia individual sau a participa la cursuri, după care pot sustine examenul de certificare.

„Ne concentrăm în special pe programele interne de training, dezvoltate pentru principalele domenii IT: hardware, networking si sisteme de operare. Ca orice alt program de training, acestea le oferă angajatilor nostri posibilitatea de a se dezvolta profesional si a-si îmbunătăti abilitătile, pentru a avansa în carieră”, a completat Andreea Stănescu, Service Delivery Senior Director, Stefanini România.

Cunoasterea de limbi străine ca portugheza sau rusa reprezintă un alt avantaj competitiv

Pe lângă abilitătile si certificările în domeniul IT, cunoasterea de limbi străine este, de asemenea, importantă pentru angajarea într-o companie de IT, iar avantajul competitiv este cu atât mai mare cu cât limba străină vorbită este mai putin întâlnită. Prin urmare, cunostintele de limbi străine precum portugheza, rusa, bulgara sau greaca sunt foarte apreciate pe piata muncii în IT.

Angajatii din centrele Stefanini din Bucuresti si Sibiu oferă servicii de suport IT în 12 limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, portugheză, română, maghiară, rusă, greacă, bulgară si ebraică.

În prezent, compania are posturi deschise pentru specialisti suport IT care cunosc franceză, germană, spaniolă, maghiară, rusă sau engleză, în timp ce pentru divizia Application Development caută în special programatori specializati pe tehnologiile Java, .Net si Mobile.

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 27 de ani de experientă în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 34 de tări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar