transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-08-2014

BaniIQ incurajeaza educatia financiara si rasplateste cunostintele cu premii in bani

BaniIQ incurajeaza educatia financiara si rasplateste cunostintele cu premii in bani

Programul national de educatie financiara BaniIQ, lansat de Visa Europe impreuna cu bancile membre din Romania, incurajeaza orice persoana sa parcurga trainingul online pentru a-si imbunatati cunostintele financiare si ofera, pana la 30 septembrie 2014, sansa de a castiga premii in valoare de 100 de lei sau marele premiu de 1000 de euro.

Trainingul BaniIQ este disponibil pe platforma interactiva online www.baniiq.ro si prin intermediul aplicatiei de Facebook pe facebook.com/baniiq

Programul de training include notiuni de baza despre venituri, cheltuieli, organizarea bugetului personal, economisire, servicii financiare, investitii etc. Mai mult, platforma online ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si testa nivelul de cunostinte inainte si dupa finalizarea cursului pentru a evalua modul in care trainingul online i-a ajutat sa-si imbunatateasca aptitudinile. De asemenea, utilizatorii pot primi si sfaturi practice care sa ii sustina si sa ii motiveze in atingerea obiectivelor personale. Interfata este intuitiva, iar utilizatorul parcurge fiecare sectiune din training insotit de un personaj virtual, cum ar fi "Premianta", "Pescarul de venituri", "Vanatoreasa de cheltuieli", "Consultantul" sau "Capitanul de plata", creat cu scopul de a face informatiile cat mai atractive.   

Toate persoanele care finalizeaza trainingul BaniIQ vor primi o diploma personalizata care atesta nivelul de cunostinte, iar pana la 30 septembrie au sansa de a castiga pe loc unul dintre cele peste 80 de premii in valoare de 100 de lei sau marele premiu de 1000 de euro, acordat prin tragere la sorti.

La nivel national, aproximativ 1.

000 de biblioteci publice din reteaua Biblionet sunt implicate in programul de educatie financiara BaniIQ. Trainingul se desfasoara in bibliotecile din 33 de judete, atat prin cursuri fizice, sustinute de bibliotecari, cat si prin cursuri online, pe calculatoarele din cadrul bibliotecilor. Pana la sfarsitul editiei din 2014, programului BaniIQ urmareste sa instruiasca 20.000 de persoane prin parteneriatul cu Biblionet.

"Ne propunem si in acest an sa extindem accesul la informatii financiare pentru cat mai multi romani, de aceea continuam parteneriatul cu Biblionet, prin care sustinem cursuri destinate tinerilor si adultilor in reteaua nationala de biblioteci publice. De la inceputul programului in 2012, aproape 260.000 de persoane au primit informatii utile prin trainingurile BaniIQ derulate in licee, universitati sau online si ne dorim sa ajungem la 500.000 de beneficiari pana la sfarsitul lui 2015", a declarat Catalin Cretu, Subregional Manager, Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.
Programul BaniIQ isi propune sa-i ajute pe romani sa i?i gestioneze mai bine bugetul personal astfel incat sa faca fa?a cheltuielilor zilnice. Astfel, orice persoana interesata de educatie financiara poate accesa cursurile online, intr-un mod interactiv si confortabil, pe site-ul www.baniiq.ro.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plata detinuta si operata de bancile membre si alti furnizori de servicii de plati din 37 de tari din Europa.

Visa Europe utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii si infrastructura care sa permita milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa sa faca plati electronice. Membrii sai sunt responsabili de emiterea cardurilor, inscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti.

Visa Europe opereaza un model de afaceri cu volum mare si costuri reduse care ofera servicii membrilor sai. Surplusul obtinut este reinvestit in afacere si folosit la imbunatatirea capitalului si rezervelor.

In Europa, exista 500 milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiti este pe un card Visa. In anul financiar incheiat in septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au insumat 2.000 miliarde de euro, in timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat sa creasca (+20% fata de anul anterior) si s-au situat la 240 miliarde de euro.

Incepand cu anul 2004, Visa Europe, fondata in Marea Britanie, a devenit independenta de Visa Inc., cu licenta exclusiva, irevocabila si perpetua in Europa. Ambele companii actioneaza in parteneriat pentru a facilita platile cu Visa la nivel global. Fiind un sistem de plata european, Visa Europe are capacitatea de a raspunde rapid la cerintele specifice ale pietei bancilor europene si ale clientilor acestora – posesori de carduri si comercianti – si de a indeplini obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevarata piata interna de plati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar