transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2014

BCR si Universitatea de Vest din Timisoara - parteneriat strategic pe perioada de 2 ani

BCR si Universitatea de Vest din Timisoara - parteneriat strategic pe perioada de 2 ani

Banca Comercială Română si Universitatea de Vest din Timisoara au semnat un parteneriat institutional strategic pentru promovarea valorilor comune pe o perioadă de 2 ani. Scopul acestei colaborări este cresterea competentelor practice ale studentilor si dezvoltarea unui cadru mai larg pentru dezvoltarea personală si profesională a studentilor.

Primul proiect important este dezvoltarea unui masterat de banking în cadrul UVT, sustinut de BCR. În cadrul acestui program studentii vor căpăta, pe langă cunostintele teoretice si competente practice, din interactiunea cu specialistii băncii si din programele de practică în companie.

“Pentru Banca Comercială Română, sprijinirea educatiei si a valorilor românesti a devenit o directie strategică, constienti fiind că, astfel vom putea sprijini formarea viitorilor profesionisti, a oamenilor de elită care vor remodela societatea în bine, printr-o cultură bazată, în primul rând, pe valori. Suntem onorati să fim alături de institutii care îi pregătesc pe cei urmează să fie viitorul acestei tări, instituii care pot transforma în realitate, prin discipolii săi, speranta de mai bine. Considerăm că asocierea dintre Banca Comercială Română si Universitatea de Vest din Timisoara, două institutii de prestigiu din România, este un pas important în demersul nostru de sustinere a  generatiilor viitoare, a valorilor de care avem nevoie,” a declarat Marina Roman, Director Zonal Retail BCR.

Parteneriatul dintre BCR si UVT a fost dezvoltat cu scopul principal de a crea proiecte care să ajute la dezvoltarea abilitătilor practice ale studentilor pentru o mai usoară integrare a acestora în piata muncii, însă urmăreste si cresterea competitivitătii la nivel international prin adaptarea curriculei la piata actuală si la nevoile ei.

Pe parcursul acestei colaborări, urmează să se dezvolte stagii de practică anuale pentru studenti, iar angajatii BCR vor participa la cursurile, conferintele si dezbaterile organizate de Universitate si vor încerca să fie mentori pentru studentii Facultătii de Economie si Administrarea Afacerilor, ceea ce urmăreste cresterea gradului de angajabilitate al studentilor timisoreni in mediul bancar.“O parte importantă a eforturilor noastre la Universitatea de Vest se concentrează pe dezvoltarea relatiei cu mediul de afaceri. Câstigati de pe urma acestor parteneriate sunt atât studentii, prin dezvoltarea de competente practice, cât si angajatorii, printr-o bază de selectie pliată pe necesitătile lor. Pregătim, astfel, tineri care cunosc cerintele pietei muncii si oferim companiilor resurse umane de înaltă calitate. Parteneriatul cu BCR este unul puternic, iar împreună cu ei si cu ceilalti reprezentanti ai lumii de afaceri venim în mod constant cu măsuri ancorate în realitate, în ceea ce studentii si mediul socio-economic au nevoie. Parteneriatul cu BCR există deja de o bună perioadă de timp, cu implicare consistentă în numeroase actiuni. Ambele părti beneficiază de o receptivitate ridicată la proiecte comune, un exemplu bun fiind aportul important adus în organizarea evenimentelor UVT 70”, a declarat Prof. univ. dr. Marilen Pirtea, Rector Universitatea de Vest din Timisoara.

Banca Comercială Romană (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 551 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.100 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Becca
Yours is a clever way of thiinnkg about it.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar