transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2016

Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietăti europene de logistică, l-a numit pe Blake Horsley în functia de Country Head România. Acesta se va concentra pe extinderea companiei în România, o tară cu un mare potential datorită cresterii importantei ei pe piata  logistică din Europa. Horsley locuieste deja de 8 ani în România.

Blake Horsley are 31 de ani si 12 ani de experientă în real estate, având un portofoliu solid în sectorul tranzactiilor, investitiilor si capitalului privat, precum si în managementul de proiecte si de personal. Acesta si-a început cariera în tara natală, Noua Zeelandă. Activ în acest domeniu din 2004, el a fost numit, la doar 23 de ani, în functia de manager al Metropolitan Sales si Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tânăr manager din istoria Colliers International. Între 2008 si 2013, a condus echipa de investitii a Colliers International România, din pozitia de director al departamentului de investitii. Începând din 2013, Blake a ocupat functia de Vicepresedinte si Director de Achizitii în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director.

Peter Bečár, Managing Director pentru CEE al P3, declară: „Suntem încântati să-l avem pe Blake în echipa P3 România.

Cu experienta lui vastă în real estate, în mod special în sectorul investitiilor, si cu abilitătile lui manageriale, Blake se potriveste perfect echipei. Suntem convinsti că expertiza lui solidă în gestionarea activelor, în constructii si în piata logistică va contribui la extinderea activitătilor noastre în România, unde avem deja mai multe proiecte în dezvoltare, în P3 Bucharest”.

Blake Horsley, Country Head Romania al P3, adaugă: „Mă bucur să mă alătur echipei P3 într-un moment atât de intens pentru business si astept cu nerăbdare să contribui prin munca mea la platforma excelentă pe care echipa actuală a construit-o în ultimele 12 luni”.

Compania P3, activă în 12 tări din Europa, si-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani, iar în prezent îsi extinde operatiunile în tară.

În toamna anului 2015, P3 a început prima constructie de tip Build-to-Suit de la achizitia P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafată totală de 81.000 m2 pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 m2. Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, totodată, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m2 de spatii suplimentare, cu unităti începând de la 4.000 m2 si până la 40.000 m2.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar