transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Bogdan C. Stoica a devenit avocat asociat titular in cadrul Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Bogdan C. Stoica a devenit avocat asociat titular in cadrul Popovici Nitu Stoica & Asociatii

Incepand cu 1 Octombrie 2015, Popovici Nitu & Asociatii a devenit Popovici Nitu Stoica & Asociatii prin promovarea lui Bogdan C. Stoica in pozitia de avocat asociat titular. Bogdan C. Stoica va continua sa coordoneze grupul de practica Corporativ al Firmei si va activa totodata ca Deputy Managing Partner.

Cu ocazia lansarii noii denumiri, Florian Nitu, Managing Partner, a declarat: “Este un pas firesc in strategia de dezvoltare a Firmei. Crestem din interior, organic, intr-un parteneriat bazat pe performanta si coeziune, democratic si transparent”.

Bogdan C. Stoica, la randul sau, a spus: “Initiativa si decizia asociatilor mei, unanime, ma bucura si ma obliga deopotriva. Le multumesc pentru incredere si ii asigur de intregul suport si in noul meu rol!”

Ernest Virgil Popovici, Senior Partner, a declarat: “In cei 15 ani de cand lucram impreuna, Bogdan a contribuit semnificativ la expansiunea Firmei. Prin cooptarea lui ca asociat titular reconfirmam unul din principiile noastre fundamentale potrivit caruia fiecare avocat are o posibilitate reala de creștere, inclusiv aceea de a deveni name partner, daca rezultatele sunt pe masura”.

Ca urmare a schimbarii denumirii, Popovici Nitu Stoica & Asociatii si-a relansat si pagina de internet, acum la www.pnsa.

ro

Infiintata in anul 1995, Popovici Nitu Stoica & Asociatii este unul din liderii avocaturii de afaceri in Romania. Popovici Nitu Stoica & Asociatii grupeaza peste 80 de avocati si consultanti, din care 10 avocati asociati, dispunand de expertiza la cel mai inalt nivel, larg recunoscuta in mediul economic si profesional.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Simon
Asta inseamna sa nu tairesti din plin. Inseamna sa stai tot timpul in garda, pentru ca , nu-i asa , n-ai de unde sa stii cand sosesc momentele de criza.Eu mai stiu o vorba: traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar