transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Bogdan Pirvu este noul CEO al companiei AdePlast

Bogdan Pirvu este noul CEO al companiei AdePlast

Compania AdePlast are din această lună o nouă echipă de Top Management. Noul CEO al companiei este Bogdan Pîrvu, care a ocupat până acum functia de Manager al Diviziei de Vopsele si Tencuieli Decorative. Functia rămasă vacantă a fost preluata de Adrian Alistar, în timp ce la conducerea operatiunilor financiar – contabile a fost promovată Anamaria Oros.  O altă promovare importantă îl vizează pe Florin Puscută, care devine Director National de Vânzări, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Key Account Manager în cadrul companiei.  si Divizia Produse Termoizolante are un nou Manager, în persoana lui Daniel Dragomirică.

“Schimbările efectuate vin în completarea procesului de reconfigurare organizatională început încă din 2013. Atunci AdePlast si-a setat un mod de functionare pe divizii de activitate, fiecare cu management specific, raportat la cele trei platforme industriale de la Oradea, Ploiesti si Roman. Noile modificări în organigramă sunt decizii care vin în contextul în care AdePlast a atins un nivel consitent de dezvoltare industrială si de piată în România, tinzând să devină un jucător regional important. Membrii noii echipe de conducere au state vechi în domeniu si au demonstrat  multă eficientă, profesionalism si loialitate în compania AdePlast.

Aici si-au format un background care îi recomandă să preia total frâiele executive ale companiei. Nu pot decât să mă bucur că astfel de oameni au reusit să se dezvolte în AdePlast într-un timp atât de scurt. Am încredere deplină că această echipă va face un upgrade important al companiei către o nouă fază de dezvoltare”, declară Marcel Bărbut, proprietar AdePlast, care se va ocupa în continuare de dezvoltare si viziunea strategică pentru companie.

Bogdan Pîrvu are 40 de ani si se află în AdePlast din anul 2012, când a preluat dezvoltarea segmentului de vopsele si tencuieli decorative al companiei. Bogdan Pîrvu este licentiat în Managementul Întreprinderilor si are un background solid format în vânzări, dar si în zona de management, trecând în 16 ani prin toate etapele de dezvoltare profesională.

Anul trecut AdePlast a raportate o cifră de afaceri de peste 300 milioane de lei (aprox. 67,5 milioane de euro), în crestere cu 19% fată de 2013. Primele două luni din 2015 au un avans de 28 de procente fată de aceesi perioadă din 2014.

AdePlast este cel mai important producător român de materiale pentru constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.


Oradea

Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  si tencuieli decorative pe an  si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.


Ploiesti

Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă o fabrica de vopsea, tencuieli decorative, lacuri si emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone pe an.


Roman

AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast este producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar