transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2017

Bucuresti, Cluj-Napoca si alte orase in care poti gasi foarte usor locuri de munca

Bucuresti, Cluj-Napoca si alte orase in care poti gasi foarte usor locuri de munca

Dezvoltarea economica a oraselor si chiar a regiunilor nu este egala si nici macar apropiata in Romania, iar acest lucru este firesc in orice tara. Totul depinde de zona geografica, de numarul de locuitori, de resursele locale, de investitii si de multe alte aspecte. In functie de dezvoltarea economica, piata muncii este diferita de asemenea de la o localitate la alta. Intr-un fel arata oferta de locuri de munca in Bucuresti si cu totul altfel oferta de locuri de munca din Tulcea, Vaslui sau Hunedoara.

Capitala are concurenta in ultimii ani generata de un oras aflat in dezvoltare accelerata: Cluj-Napoca. De fapt, unele companii (in special din IT&C) si-au mutat in Cluj anumite operatiuni si se constata o adevarata migratie a fortei de munca spre aceasta zona. Vorbim chiar de joburi foarte bine platite, ceea ce se vede si prin dezvoltarea in sine a judetului Cluj in multe privinte, inclusiv pe sectorul real estate (au crescut puternic preturile de vanzare si mai ales de inchiriere ale proprietatilor pe toate segmentele).

Locuri de munca se pot gasi relativ usor, in mod "traditional", si in zonele turistice, in special in Brasov, Prahova si Constanta, adica la munte si la mare.

In cazul judetului Constanta, oferta de munca este mai degraba sezoniera. Totusi, municipiul resedinta de judet este in plina dezvoltare si ofera de asemenea perspective bune de angajare si in afara sezonului estival.

Dezvoltarea economica in tara noastra in ultimii ani s-a axat foarte mult pe consum, astfel ca sectorul de retail modern este in plina expansiune. Drept urmare, exista o permanenta preocupare a companiilor pentru recrutare, in aproape toate zonele. Poti gasi astfel locuri de munca mai usor in retail atat in Focsani, cat si in Craiova, Sibiu sau Galati. Desigur, exista diferente regionale care se resimt inclusiv in ceea ce priveste pachetul salarial si de beneficii.

Pentru a gasi cele mai bune joburi, cel mai simplu este sa aplici pe site-urile web de recrutare precum infomunca.ro, acolo unde tot mai multe firme (corporatii si IMM-uri) publica oferte de locuri de munca. De asemenea, trebuie spus ca multe corporatii fac simpla ascensiunea in companie prin mobilitatea fortelor de munca: daca lucrezi spre exemplu in Bucuresti la o companie nationala, este foarte posibil sa te poti transfera in Focsani in momentul in care compania se extinde in zona, primind un loc de munca mai bine platit chiar decat cel pe care il ocupai in Capitala.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar