transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Bursele Telekom - 10 studenti vor primi cate o bursa lunara, pe intreaga perioada a studiilor universitare

Bursele Telekom - 10 studenti vor primi cate o bursa lunara, pe intreaga perioada a studiilor universitare

Telekom Romania continuă initiativele de sustienere a tinerilor cu perfomante academice deosebite, lansând programul „Bursele Telekom”. Astfel, 10 studenti vor beneficia de câte o bursă în valoare de 900 RON/lună, care va fi acordată pe întreaga durată a studiilor universitare.

„Suntem bucurosi să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i sustinem pe tinerii cu potential de-a lungul parcursului educational. Credem că programul „Bursele Telekom” le va oferi acestor  tineri sansa de a-si valorifica întregul lor potential si de a-si dezvolta o carieră de succes, în viitor. În plus, această initiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelenta si de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentati si motivati care doresc să-si construiască o carieră solidă în telecom.  Până în prezent, prin diverse programe similare derulate de companiile din grup, 75 de tineri au beneficiat de burse si asteptăm cu drag să-i cunoastem pe câstigătorii editiei din acest an”, declară Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Selectarea beneficiarilor programului „Bursele Telekom”, editia 2014,  se va desfăsura în perioada 4 noiembrie – 12 decembrie 2014 si va include două etape: concurs de dosare si interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 4 - 28 noiembrie si presupune completarea si înscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul de participare, disponibil pe www.burseletelekom.ro.

În urma analizei dosarelor, vor fi selectati 25 de candidati.

În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 8 si 9 decembrie, cei 25 de candidati vor fi intervievati de către un juriu care va desemna cei 10 câstigători. Acestia vor fi anuntati pe 12 decembrie 2014, pe www.burseletelekom.ro.

Jurirul va fi format din:

Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experientă în media de peste 15 ani;

Mihaela Perianu - fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 20 de ani în piata de Executive Search si Consultantă si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training;

Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din România;

Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicării a Universitătii din Bucuresti;

Anca Păsat -  Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizatională România, Telekom Romania.

Candidatii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 25 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de carieră, care au absolvit liceul în 2013 sau 2014 si care au fost admisi în cadrul unei institutii de învătământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2014. Candidatii pot trimite dosarele de înscriere în concurs prin postă sau curier, până la data de 28 noiembrie 2014 inclusiv (data de trimitere), pe adresa Piata Presei Libere 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, etajul 18, Sector 1, Bucuresti, în atentia Departamentului de Comunicare.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” si despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Companiile care operează sub brandul Telekom Romania s-au implicat încă din anul 2002 în diverse programe de sustinere a tinerilor cu performante academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat în vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui număr de 200 de studenti să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania Communications.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar