transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-01-2015

Campanie nationala de recrutare si formare pentru experti, specialisti si consultanti SUERD

Campanie nationala de recrutare si formare pentru experti, specialisti si consultanti SUERD

Odată cu noile apeluri si oportunităti de finantare europeană direct de la Bruxelles, precum si cu accentul pus de acum înainte pe participarea la consortii extinse pentru proiecte trans-nationale majore, mai cu seamă în contextul geo-economic al macro-regiunii Dunării, Catedra Internatională Onorifică „Jean Bart” în sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (CIO-SUERD) sprijină în mod concret campania noii asociatii nationale „Comunitătile Locale Riverane Dunării” (CLDR), fondată în noiembrie 2014, în selectarea unor noi experti, specialisti si consultanti atât din sectorul public, cât si din cel privat pentru a lucra în echipele formate sau pe cale de a fi formate în acest sens.

În perioada 2014-2020, provocările spre a reusi o relansare economică si socială prin instrumentele SUERD în toate cele 41 de judete ale tării sunt înzecite deoarece comunitătile locale, universitătile si mediul privat de business trebuie să coopereze mult mai strâns si mai coerent laolaltă cu partenerii din proiectele cu „valoare adăugată dunăreană” la scară macro-regională, potrivit recomandărilor exprese ale Comisiei Europene si Comitetului Regiunilor referitoare la activarea „prioritătilor regionale SMART”. De aceea, în parteneriat cu Academia Română, prin Centrul de Biodiversitate „Acad. David Davidescu”, care coordonează forme acreditate de pregătire doctorală si post-doctorală, CIO-SUERD invită pe toti cei interesati de aceste noi oportunităti de formare si implicare profesională în proiecte să ia parte la Sesiunea de Informare si Training intitulată „Fundraising (atragere finantări europene) si Lobby institutional în macro-regiunea Dunării”, care se va desfăsura la sediul Casei Academiei Române din Bucuresti, în data de 5 februarie 2015.

În urma absolvirii acestei sesiuni, participantii vor putea fi cooptati în cadrul Registrului National al Expertilor Dunăreni ale cărui baze au fost puse în septembrie 2012 si vor fi invitati să participe la proiectele pe care le initiază Asociatia “Comunitătile Locale Riverane Dunării”, în parteneriat în special cu Asociatia Municipalitătilor si Oraselor din Austria si Asociatia Municipalitătilor si Oraselor din Germania. Absolventii primesc, de asemenea, Certificat de Absolvire eliberat în co-tutelă de Catedra Internatională Onorifică “Jean Bart” si Centrul de Biodiversitate al Academiei Române.

Speakeri invitati: Prof. Univ. Dr. Alexandru T. BOGDAN - Membru Corespondent al Academiei Române; Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU - Cercetător, Institutul de Economie Mondială; Prof.

Sever AVRAM - Coordonator General CIO-SUERD; Sandu ZAMFIRESCU - Specialist SEO & Social Media, Phaeton Gala.

Pentru confirmarea participării, cei interesati sunt rugati să completeze Formularul de Înscriere de pe pagina www.HouseofEurope.ro. Înscrierile se fac în limita celor 20 de locuri disponibile, în baza principiului „Primul venit - primul servit”, până cel târziu în data de 22 ianuarie 2015.

Parteneri Media Asociati: Agentia Natională de Presă AGERPRES, TVH, ZiarulAlb.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, Opinia Nationala, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, ComunicateMedia.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, "EU-RO Clearing Funds".

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar