transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-08-2015

Cand este momentul sa cauti un alt loc de munca

Cand este momentul sa cauti un alt loc de munca

Multe persoane nu sunt multumite de diverse aspecte legale de actualul loc de munca. Este adevarat ca, probabil, nu exista jobul perfect, in care sa ai mereu doar parte de munca placuta, insa nimeni nu isi doreste un job cu multe nemultumiri la tot pasul. Se spune ca este bine sa iti poti face munca intr-un mod placut, sa fii satisfacut de rezultatele tale, dar si de pachetul salarial - doar asa poti sa ai o activitate pe care sa o faci cu adevarat eficient. Chiar daca (aproape) nimeni nu munceste doar din placere, ci pentru ca "trebuie", este bine sa ne gandim ca munca inseamna mare parte din viata noastra activa - cel putin 40 de ore pe saptamana, la care se adauga si altele, macar pentru drumul dus-intors, fara a mai aminti de orele peste program.

Cand este momentul sa cauti un alt loc de munca? Oricand simti ca ai putea gasi ceva mai bun, un job care sa-ti placa mai mult. Trebuie sa privesti situatia cu realism si sa te gandesti la toate aspectele, inclusiv la partea economica - ai putea gasi un job unde sa fii mai bine platit pentru munca pe care o depui? Oricum, nu strica sa incerci, asadar iti poti depune CV-ul pe un website de recrutare online, precum hipo.ro. Poti analiza toate ofertele si sa le alegi pe cele care ti se par tentante. Daca oscilezi intre a pleca si a ramane, nu este bine sa renunti la jobul actual inainte de a primi concret o oferta mai buna din alta parte.Daca orele neplatite consumate la munca peste programul oficial au devenit o obisnuita, iar pachetul de beneficii nu se mareste in ciuda rezultatelor bune pe care le ai, cel mai probabil este cazul sa studiezi piata si sa vezi daca "in alta parte" este mai bine. Din nou, trebuie subliniat ca este bine sa privesti situatia in ansamblu - nicaieri nu exista joburi ideale, unde sa ai parte numai de beneficii, mai ales intr-un context economic efervescent, asa cum este cel din Romania. Companiile inregistreaza adesea probleme economice, asadar salariile nu pot creste permanent in mediul privat, chiar daca "ai merita".

Un alt moment in care este bine sa cauti o schimbare pe plan profesional este acela in care simti ca ai vrea sa evoluezi, insa actualul lor de munca nu iti permite ascensiunea. Poti cauta o corporatie in plin proces de dezvoltare, acolo unde ai putea urca rapid pe treptele ierarhice, daca iti dovedesti capacitatea de performanta. Pentru un astfel de job mai bun, ai putea lua in calcul o schimbare de domiciliu in interes profesional, daca o mare firma va face angajari in Craiova sau in Brasov, spre exemplu. Mai nou, tot mai multe corporatii investesc in afara Bucurestiului, astfel incat exista un trend de relocare a activitatii in zone noi, in special in Transilvania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar