transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2015

Catrinel Burghelea este noul partener al IMAGE PR

Catrinel Burghelea este noul partener al IMAGE PR

Catrinel Burghelea este, începând cu luna iulie, noul partener al agentiei independente de comunicare IMAGE PR. Catrinel Burghelea, Communication Director, detine 5% din companie si se alătură celorlalti proprietari ai IMAGE PR, Alexandru Păius si Iulia Tănase.

IMAGE PR este prima agentie de relatii publice din piată care a adoptat modelul cooptării angajatilor în rândul partenerilor, în mod real, oferindu-le părti sociale din companie. “Este un model de business modern si transparent si este viziunea noastră privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit să continuăm această traditie oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoastere pentru cei 10 ani de implicare în proiectele agentiei”, a declarat Alexandru Păius - General Manager, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea rămâne dedicată rolului său executiv de la nivelul echipei pe care o conduce în cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilităti si în ceea ce priveste întreaga organizatie.

“IMAGE PR este agentia în cadrul căreia m-am format ca profesionist în comunicare si în care am dezvoltat, la rândul meu, o echipă de consultanti. Sunt recunoscătoare si mă bucur că acum am posibilitatea de a contribui la acest business si dintr-o altă perspectivă”, a spus Catrinel Burghelea - Communication Director, Partner IMAGE PR.

"Catrinel este talentată, ambitioasă si a demonstrat în timp că este loială, dar si pasionată de această meserie, calităti care au dus implicit si la performanta profesională.

Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi întotdeauna apreciate si recunoscute, care azi îi conferă statutul de partener lui Catrinel si care pot deschide mâine drumul oricăruia dintre colegii nostri”, a declarat Iulia Tănase - Managing Director, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experientă în comunicare si relatii publice. Printre ariile sale de expertiză se numără consultanta în comunicare si planificarea strategică, comunicarea corporativă, comunicarea internă si digital. Catrinel coordonează în prezent o echipă de 6 consultanti si supervizează conturi precum Coca-Cola HBC România, Arctic si DERO.

IMAGE PR este o companie independentă de relatii publice si comunicare si una dintre primele agentii de PR din România, care pe parcursul celor 20 de ani de activitate a contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de relatii publice. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jenniferlady
and why there is the other car in it and I TOTALLY agree with the guy who said stop going out flaunting ur homo-nes bsuecae we don\'t go out flaunting our straightness. Also I hate having to explain it to my kids when they see you in public, Eww gross.
Florin
Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Florin
Da curs acestui anunt,si poti obtine castiguri suplimentare,daca te alaturi echipei din care fac parte si eu.Cred in ceea ce fac si vreau sa te motivez si pe tine,sa participi la aceasta metoda reala de a castiga bani cu ajutorul internetului.Pentru mai multe detalii trimite \"INFO\"la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar