transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-04-2015

Comunitatea de HR si-a ales liderii pentru perioada 2015 - 2018

Comunitatea de HR si-a ales liderii pentru perioada 2015 - 2018

Comunitatea profesionistilor in resurse umane din Romania (HR Club) si-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018.  Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic si 18 in cadrul adunarii generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din:

Presedinte Consiliu Director: Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia

Membrii Consiliu Director: Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale; Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR; Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager - Eastern Europe, Tenaris; Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM); Horatiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanta in Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers; Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult Romania.

Membrii Consiliului Director ocupa functii de conducere in diferite companii importante din Romania sau strainatate, dar, in ciuda programului aglomerat, dedica din timpul lor muncii voluntare in cadrul Asociatiei (membrii Consiliului Director nu sunt remunerati). Se implica, din pasiune pentru aceasta frumoasa profesie - managementul resurselor umane, in vederea dezvoltarii comunitatii de HR din Romania.

“Cred ca in perioada 2012-2015 am facut multe lucruri frumoase impreuna si sunt convins ca se pot face si mai multe. Ne-am propus sa reprezentam interesele comunitatii de resurse umane in modificarea proiectelor legislative relevante pentru domeniul HR si, iata ca, incepand din 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social (alaturi de inca 15 organizatii reprezentative ale societatii civile), postura din care putem intreprinde si sustine initiative legislative care sa contribuie la dezvoltarea domeniului.

Pentru a apropia HR-ul de business si a face cunoscut impactul pe care il are activitatea profesionistilor in resurse umane, am initiat intalniri de tipul CEO Power Breakfast sau CEO Power Dinner, iar Gala Premiilor de Excelenta HR Club este un proiect in care celebram HR-ul in contextul business-ului. De asemenea, HR Club este membru cu drepturi depline in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, alaturi de 19 asociatii de business si 17 ambasade, fiind implicat, in prezent, in Taskforce-ul Educatie si in Taskforce-ul Competitivitate.In ceea ce priveste evenimentele dedicate dezvoltarii profesionale a membrilor (Conferinte cu lideri mondiali de HR si Management, Seminarii de bune practici in resurse umane, Master Class-uri HR Club, Intalniri ale comunitatilor de practica pe industrii, etc.), ne-am bucurat sa vedem cum numarul de participanti a crescut de la an la an, de la eveniment la eveniment, astfel incat, la Conferinta din 2014, am stabilit un record de participare: 460 de persoane. 

Nu in ultimul rand, din dorinta de a contribui la pregatirea viitoarei generatii de HRi, am dezvoltat si consolidat un parteneriat cu Masterul de HR de la Facultatea de Sociologie si organizam in fiecare an Scoala de vara HR Club Next Generation. Mai mult, pentru ca ne preocupa in general sistemul de invatamant din Romania si pentru ca ne dorim sa contribuim la reducerea discrepantei intre cunostintele oferite de scoala si abilitatile de care au nevoie angajatorii, ne-am implicat in diferite proiecte alaturi de Ministerul Educatiei si alti parteneri (companii sau asociatii).

Ne dorim sa continuam, in mandatul 2015-2018, toate aceste proiecte frumoase si inca sa initiem altele, care la randul lor sa aduca beneficii comunitatii profesionistilor in resurse umane si, in general, peisajului de business din Romania.” 

Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak - Renault Turcia; Presedinte HR Club mandatul 2012-2015 si reales in mandatul 2015-2018.

Rolul Consiliului Director este de a trasa directiile strategice si obiectivele Asociatiei, a aproba planul de executie (activitati/proiecte) si bugetul anual de venituri/cheltuieli si de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotaraste colaborarea cu alte organizatii si, nu in ultimul rand, se implica activ in dezvoltarea comunitatii HR Club.  

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social. Partenerii anuali pentru 2015 ai HR Club sunt BCR Pensii si Trend Consult Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Houda
I am currently revcieing life changing words daily. I found it interesting and really life changing. May God bless you for your holy and respected mission.Keep it up! I hope it carries message sound, Let us grow together with the word of God.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar