transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-07-2014

Cum s-a modificat piata de training si business coaching in Romania, in ultimii 10 ani - analiza Brightway

Cum s-a modificat piata de training si business coaching in Romania, in ultimii 10 ani - analiza Brightway

Brightway, companie de training si consultantă de business,  analizeaza principalele transformari prin care a trecut piata de training si business coaching in Romania, de la momentul cand a aparut acest concept la noi in tara si pana astazi. Brightway are o traditie de 10 ani in Romania, proiecte finalizate cu succes in peste 300 de companii si peste 20.000 de persoane care au absolvit programele de training marca Brightway.

Iata cateva concluzii ale studiului:

La inceputul anilor 2000 astfel de programe inca reprezentau o noutate pentru majoritatea managerilor romani;

Piata a ajuns la un apogeu in 2007-2009, cand trainingul a devenit un serviciu frecvent accesat, mai ales in multinationale;

Daca in perioada de varf, a boomului economic,  se alocau destul de usor bugete, odata cu venirea crizei lucrurile s-au schimbat;

In 2014 atat IMM-urile cat si corporatiile sunt foarte mult orientate catre rezultate si modul in care compania isi recupereaza investitia in serviciile de training si consultanta;

In momentul de fata piata este foarte concurentiala si in urmatorii ani va continua procesul de maturizare;

Vor avea succes programele cu o finalitate practica si masurabila pentru companie;

In 2014 principalele roluri ale consultantului/trainerului sunt de a ajuta liderii sa isi clarifice directia de actiune, de a sparge tiparele, de a deschide echipa catre schimbare, de a oferi instrumente pentru cresterea performantei, de a antrena oamenii sa isi dezvolte anumite abilitati si cel mai important, de a ajuta compania sa implementeze in mod practic solutiile identificate impreuna.

“Cand am inceput, multi manageri nu aveau un set de asteptari clar definite de la un program de training/business coaching pentru ca nu mai participasera niciodata. Am crescut odata cu piata, ne-am maturizat si am creat programe complexe. Anul acesta am implinit 10 ani de experienta. Acum avem in Brightway  un set original de traininguri: pentru creşterea performantei în domeniile vanzari – Brightsale, Leadership – Brightboss, management financiar – Brightbiz, managementul timpului – Brightplan, negociere şi comunicare – Brightlink, marketing si strategie – Brightmove, Public Speaking – Brightspeech, Inteligenta Emotională – Brightlife”, spune Lucian Arghire, Managing Partner, Brightway.

“Pentru Brightway cererile au migrat din zona programelor Open, la care participa persoane din diverse companii, catre programe personalizate in-house, urmate de implementare practică.

  Asta înseamnă că trainerii Brightway sunt prezenti alaturi de client, pe toata durata implementării,  pentru a se asigura ca lucrurile se schimba cu adevarat in practică. Programele noastre durează cel puţin patru luni. Punem accent pe aceasta parte de implementare deoarece livram servicii, si singurul mod prin care putem transforma munca noastra in ceva tangibil este prin rezultatele de business pe care le obtin clientii nostri”, spune Mihai Arghire, partener Brightway şi senior trainer.

Brightway este o companie de training si consultanta de business cu traditie de 10 ani in Romania, ce ofera programe unice pentru cresterea performantei in domeniile vanzari – Brightsale, leadership – Brightboss, management financiar – Brightbiz, managementul timpului – Brightplan, negociere si comunicare – Brightlink, marketing si strategie – Brightmove, public speaking – Brightspeech, inteligenta emotionala – Brightlife.

Programele de training se desfasoara sub forma unor simulari interactive si sunt urmate de sesiuni de business coaching si proiecte de consultanta in interiorul companiilor, prin intermediul carora specialistii Brightway ofera suport si asistenta la implementare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
9EVFTF I really enjoy the article post. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar